Uutisia

Yhteystiedot

Ota yhteyttä:

Yhteistyöasioissa ota yhteyttä sähköpostilla. Muut asiat hoituvat helpoiten Discordissa.

Ville:

  • ville@rakettiliiga.com
  • Discord @ snek#6996

Markus:

  • markus@rakettiliiga.com
  • Discord @ Rakis34#3095

Lauri:

  • Discord @ Interc#5336

Ylläpitäjät:

Kuopiolainen Markus a.k.a. Rakis on pelannut Rocket Leaguea ensimmäisestä kaudesta asti. Tästä todisteena season 1 kulta kruunu. Suurin osa 1400 pelitunnista ovat tulleet 2v2:ssa, mutta myös 1v1 ja 3v3 formaatit ovat tulleet tutuiksi. Tylsinä päivinä hän saattaa pelailla myös Hoops-pelimuotoa.

Markus on perustanut Facebookin suurimman suomalaisten Rocket League ryhmän eli Rocket League Finlandin ja on ollut alusta asti rakentamassa Rakettiliiga.com sivustoa ja sen yhteisöä. RLF:ssä hän on ollut järjestämässä erilaisia turnauksia niin netissä kuin livenäkin.

Hän on myös tuttu 3xPM:n Rakettiliigassa viidennestä kaudesta lähtien. Kuudennella kaudella myös Markuksen äänestä tuli tuttu liigaa seuranneille toimimalla selostajana. Jos joskus pääset pelaamaan Markuksen kanssa, luultavasti saat lukea myös paljon ”Rakis: Sorry!” pelin sisäisessä chatissa.

Markukseen voit olla yhteydessä kun haluat puhua sivustoon liittyvästä yhteistyöstä, yhteisöön liittyvistä ongelmista tai turnauksien tai muiden pelitapahtumien järjestämisestä.

 

Seinäjoella tällä hetkellä majaansa pitävä Ville a.k.a. Ssnake on pelannut Rocket Leaguea kolmannesta kaudesta lähtien. Pelitunneista suurin osa kuluu 2v2:ssa. Myös Dropshot-pelimuoto on hänen mielestään hauskaa ajanvietettä.

Ville toimii toisena ylläpitäjänä Facebookin Rocket League Finlandissa ja on ollut alusta asti rakentamassa Rakettiliiga.com sivustoa ja sen yhteisöä.

Ville on vastuussa sivuston teknisestä toteutuksesta. Voit olla häneen yhteydessä myös turnauksiin liittyvissä asioissa sekä yhteistyöstä.

LIVE NOW! CLICK TO VIEW.
CURRENTLY OFFLINE