eSM LAN – Paluu Insomniaan! Ilmoittautuminen avoimiin karsintoihin on auki!

Suomen Rocket Leaguen päätapahtuma eSM on kohta taas täällä ja ottaa askeleen kohti isompia parrasvaloja! eSM pelataan kolmatta kertaa lanina ja puitteita sekä panoksia on viime vuodesta parannettu.

Rocket League tulee valtaamaan Insomnia XXIII -verkkopelitapahtuman lavan ja screenin, ollen Insomnian isoin Esports-turnaus. Sekä pelaaja- että katsojakokemus ovat harkitummat ja tilavammat kuin viime vuonna.

  • Kaikki pelit isolta screeniltä ✅
  • Kunnollinen katsomo  ✅
  • Konepaikkoja screenin lähellä ✅

Online-karsinnat pelataan 16.9.–17.9. ja 23.9.–24.9. Turnaus huipentuu laneihin 27.10. ja 28.10. Palkintopotti on 2000 €.

Viime vuonna pelattiin kotoisassa Bar Late Gamessa, nyt eSM on osa Insomnia XXIII -verkkopelitapahtumaa joka järjestetään Friitala-talossa Ulvilassa. 1800-luvulla nahkatehtaana aloittanut historiallinen Friitala-Talo on monipuolinen tapahtuma- ja yrityskeskus, joka sijaitsee Ulvilan keskustassa 10 km päässä Porista. Mikäli tulet paikalle katsojana etkä halua konepaikkaa, voit ostaa kävijälipun paikan päältä.

Miten pelataan

Karsinnat pelataan 16.9.–17.9. ja 23.9.–24.9. Karsinnoista pääsee jatkoon yhteensä kahdeksan joukkuetta, ensimmäisestä 4 joukkuetta ja toisesta 4 joukkuetta. Viime vuoden mestarijoukkue From The Air sai suoran kutsun lopputurnaukseen, mutta joukkue ei ottanut paikkaa vastaan. Karsinnat pelataan double-elimination formaatilla loppuun asti. Karsinnat alkavat molempina päivinä 13.00 ja pelataan kokonaisuudessaan BO5. Ilmoittautuminen ensimmäiseen karsintaan päättyy 14.9. 23:59 ja toiseen 21.9. 23:59.

Karsinnat toteutetaan verkossa ja kuka hyvänsä Suomen kansalainen voi osallistua avoimiin karsintoihin. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa eSM-lisenssiä, jolla voi osallistua molempiin karsintoihin. Jos joukkueenne läpäisee karsinnat, teidän on matkustettava Ulvilaan Verkkopelitapahtuma Insomniassa pidettävään loppulaniin (https://www.insomnia.fi/)!

Striimi tulee osoitteesta https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Suomenmestaruudesta taistellaan 27.10. ja 28.10. Verkkopelitapahtuma Insomnian päälavalla pidettävissä double-elimination pudotuspeleissä, jotka huipentuvat eSM-finaaliin lauantaina! Pelit alkavat molempina päivinä 14.00.

Ohjeet ilmoittautumiseen

Vaiheet 1–2 pitää jokaisen pelaajan tehdä. Kohdan 3. tekee kapteeni, mutta edellyttää myös muilta joukkueen jäseniltä toimia.

1. Osta lisenssi

2. Rekisteröidy

3. Liity turnaukseen

  • Liity jompaan kumpaan tai molempaan karsintaan.
  • Teet joukkueellesi profiilin vasta turnaukseen ilmoittautuessa. Tarkempi ohje täällä.
  • Muista syöttää kaikki tarvittava informaatio ilmoittautumislomakkeeseen, erityisesti suomisportista saatava Sportti-ID (Huom, tämä vaaditaan jokaiselta pelaajalta).

Viime vuosien eSM-kilpailujen huippuhetkiin voit palata täältä: