Turnausraportti – kuukausiturnaus lokakuu 2v2

Rakettiliiga.comin ensimmäinen virallinen turnaus on saatu taputeltua kun lokakuun kuukausiturnaus pelattiin eilen sunnuntai-iltana. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta:

Rakettiryhmä: JuuC ja Joakim

 

Madsense: MixAndDip ja Nonsense

PRPL: Saski ja Timbe

 

HeBo: Kaffeli ja reAti

 

Arktinen Manaatti: Jouzou ja I_ose_I

Turnaukseen olisi osallistunut kaksi joukkuetta enemmän, mutta näiden joukkueiden kapteenit olivat laittaneet herätyskellot väärän aikavyöhykkeen aikaan ja tämän takia myöhästyivät check-innistä ja turnaukseen osallistumisesta. (Toinen kapteeneista laittoi minulle viestiä 17:02, että joko se turnaus alkoi vaikka olin hänelle huudellut noin puoli tuntia aiemmin, että check-in on auki.)

 

Koska turnauksessa oli viisi joukkuetta, ensimmäisen kierroksen parit näyttivät todellisuudessa tältä:

HeBo vs PRPL

Madsense  *Bye*

Rakettiryhmä *Bye*

Arktinen Manaatti *Bye*

Tästä johtuen Madsense, Rakettiryhmä ja Arktinen Manaatti jatkoivat suoraan seuraavalle kierrokselle. Rakettiryhmä ja Arktinen Manaatti kohtasivatkin toisensa sillä aikaa kun Madsense joutui odottelemaan omaa vastustajaa ensimmäisen kierroksen ainoasta ottelusta.

HeBo päihitti PRPL:n selkein numeroin 9-0 ja 4-1 ja eteni seuraavalle kierrokselle puhtaalla 2-0 voitollaan. Siellä se kohtasi MixAndDipin kipparoiman Madsensen, joka antoi enemmän haastetta. Lopulta HeBo nousi tästä ottelusta finaaliin luvuin 4-2, 0-1, 5-3.

Rakettiryhmä kaatoi toisella kierroksella kohtaamansa Arktisen Manaatin suoraan kahdessa erässä. Molemmat erät päättyivätkin 3-1 Rakettiryhmän hyväksi ja se jatkoi HeBon vastustajaksi finaaliin.

Finaali pelattiin paras viidestä -menetelmällä. Ottelu oli lukujen puolesta aika yksipuolinen kun HeBo voitti Rakettiryhmän erin 5-1, 8-2 ja 5-3. Tämän myötä Kaffelista ja reAtista tuli Rakettiliiga.comin ensimmäiset turnausvoittajat. Kuvassa näkyy vielä kuukausiturnauksien pistepörssi.

Seuraava kuukausiturnaus pelataan 4.11. sunnuntaina ja formaattina on 3v3. Ilmoittautuminen auki sivustolla!