eSM 2021 ilmoittautuminen on nyt auki!

Rakettiliiga järjestää Rocket Leaguen vuoden 2021 eSM-kilpailut 5.11.–21.11!

Taistelu Rocket Leaguen suomenmestaruudesta käydään marraskuussa. eSM pelataan jo kolmatta kertaa ja tulee takuulla sisältämään vauhtia, vaarallisia tilanteita ja kenties jopa himottuja volttinollausmaaleja. Onko sinusta taistelemaan suomenmestaruudesta vai jäätkö tuplataputtelemaan katsomon puolelle?

Palkintopotti on 2000 euroa!

Karsinnat pidetään 5.11. ja 6.11. Karsinnoista pääsee jatkoon yhteensä seitsemän joukkuetta, tämän lisäksi viime vuoden mestarijoukkue saa suoran kutsun. Karsinnat pelataan single-elimination formaatilla, ensimmäisestä karsinnasta jatkoon pääsee 4 joukkuetta ja toisesta 3. Karsinnat alkavat molempina päivinä 17.00 ja pelataan BO5. Ilmoittautuminen päättyy 3.11 23:59.

7.11. pelataan Swiss-turnaus jossa jatkoon päässeet joukkueet ja viime vuoden mestari määrittävät finaalin pudotuspelien seedinsa. Swissin merkittävyyttä lisää, että kaksi parasta joukkuetta pääsevät upper bracketin toiselle kierrokselle ja kaksi huonointa tippuvat suoraan lower brackettiin. Joukkueet pelaavat 2–3 peliä, molemmat ottelut voittaneet ovat seedillä 1. ja 2. kun taas kaksi ottelua suoraan hävinneet ovat 7. ja 8. Loput joukkueet ratkaisevat seedit 3–6 kolmannella kierroksella. Swiss on karsintojen tapaan BO5, mutta alkaa jo 15.00.

Suomen mestaruudesta taistellaan 20.11. ja 21.11. pelattavissa double-elimination pudotuspeleissä, jotka huipentuvat eSM-finaaliin myöhään sunnuntai-iltana.

Tapahtuma toteutetaan verkossa ja kuka hyvänsä Suomen kansalainen voi osallistua avoimiin karsintoihin. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa eSM-lisenssiä, jolla voi osallistua molempiin karsintoihin.

Karsintojen lähetys alkaa 18.00 ja striimi tulee osoitteesta https://www.twitch.tv/rakettiliiga 

Swiss-lähetys sunnuntaina alkaa jo 15.00!

Ohjeet ilmoittautumiseen

Vaiheet 1–2 pitää jokaisen pelaajan tehdä. Kohdan 3. tekee kapteeni, mutta edellyttää myös muilta joukkueen jäseniltä toimia.

1. Osta lisenssi

2. Rekisteröidy

3. Liity turnaukseen

  • Liity jompaan kumpaan tai molempaan karsintaan.
  • Teet joukkueellesi profiilin vasta turnaukseen ilmoittautuessa. Tarkempi ohje täällä.
  • Muista syöttää kaikki tarvittava informaatio ilmoittautumislomakkeeseen, erityisesti suomisportista saatava Sportti-ID (Huom, tämä vaaditaan jokaiselta pelaajalta).

Viime vuoden eSM-kilpailujen tunnelmiin voit palata täältä:

https://twitter.com/rakettiliiga/status/1444274356025241601