eSM-kilpailut Insomniassa – ensimmäisen kierroksen tulokset sekä Voidbinkin ja Nalletuntuman haastattelu

HAVU Gaming (1.) – Hurmos (8.)

Tossis, Topa, Niiko – Kuhardinho, – Kangaroo Larva, Vile

Kenties lanitärinää oli havaittavissa, koska ensimmäinen sarja alkoi todella tasaisesti. HAVU hallitsi, mutta Hurmos pysyi koko sarjan mukana. Hurmoksella oli jopa avaimet ottaa sarja haltuunsa, mutta loppuen lopuksi HAVUn pelaajien tasaiseti kovempi arsenaali myllytti toisen ja kolmannen pelin alkuun Hurmoksen kanveesiin. Toisessa pelissä Hurmos nousi viel luvunlaskusta ylös lähes tasoittaen pelin, mutta kolmannessa HAVU iski kovan tyrmäysiskun. HAVU toiselle kierrokselle voitoin 3-0, Hurmos losers brackettiin.

Kovera (4.) – Kasualii (5.)

Veikkeli, Korro900, Razzle – Jölli, hopotihoi, R3GSER

Ennakkoon tasaisin ottelu, mutta Kasualii vyörytti yllättävän vakuuttavasti. Kasualii on HAVUn ohella nuorin joukkue, mutta ensimmäisessä ottelussa käynnistymisvaikeuksia ja paineita ei tuntunut olevan. Todella kliininen viimeistely Kasuaaliilta siivitti joukkueen jopa yllättävän selkeään erävoittoon. Vakuuttava esitys. Kasualii toiselle kierrokselle voitoin 3-0, Kovera losers brackettiin.

KAALI Gaming (2.) – Nicer Dicer (7.)

LethalKale, Nixnax, Doggo – kalle, Pastor1, Samwise

Jos Kasualiin viimeistely oli murhaavan tehokasta, samaa voi sanoa KAALI Gamingin maalintekokyvystä. Nicer Dicer kuitenkin teki ehkä päivän hienoimman maalin kun kalle ohjasi Pre-flippaamalla Pastor1n pitkän syötön reppuun. Toisella puolella KAALI teki puolen tusinaa hienoa maalia, mm. LethalKale sooloili todella tyylikkään vaikean double tapin ensimmäisessä ottelussa. Ennakkosuosikki piti pintansa. KAALI Gaming toiselle kierrokselle voitoin 3-0, Nicer Dicer losers brackettiin.

Phat Monkeys (3.) – Lahepuliukot (6.)

Aleksiii, Torquey, Orient – Foggy, jjatee, Valsu

Muut selkeät ennakkosuosikit ovat pitäneet hermonsa kurissa, mutta #LAHE piti vastustajansa aiempia sarjoja tiukemmalla. Phat Monkeys voitti ensimmäisen ottelun kohtuu selvästi, mutta toisessa ottelussa Lahepuliukot voittivat 1-2 kahden alun salamamaalin turvin, vaikka heillä oli yhdeksän torjuntaa ja vastuksella ei yhtään. Kolmospeli päättyi 1-0 Phat Monkeysille, nelospeliä Lahepuliukot johti pitkään, kunnes Torquey tasotti sarjan todella luovan törkeällä vedolle. Torquey heitti auton pallon alapuolelle ja flippasi pohjalla pallon reppuun. Tuota ei lue täydessä maistissa oleva puliukkokaan. Aleksii viimeisteli voiton. Phat Monkeys toiselle kierrokselle voitoin 3-1, Lahepuliukot losers brackettiin.

Turnauskaavio: https://challonge.com/esmfinaalit

Nalletuntuman ja Voidbinkin haastattelu