eSM-kilpailut Insomniassa – Losers bracketin ensimmäinen kierros

Päivän ainoat eliminointiottelut käsillä, vain kaksi neljästä joukkueesta pääsee jatkoon toiseen päivään, muiden kohtaloksi tulee siirtyä katsomon puolelle.

Kovera (5.) – Hurmos (8.)

Veikkeli, Korro900, Rattlé – Kangaroo Larva, Vile

Yllättävän hyvin pelannut Hurmos kohtasi alivireisesti esiintyneen Koveran. Tässä sarjassa yksittäiset ottelutkin aaltoilivat enemmän kuin moni muu sarja kokonaisuudessaan. Hurmos oli vain tasaisesti hiukan huonompi. Kuten Veikkeli haastattelussa sanoi, Hurmos olisi kuitenkin aivan hyvin voinut voittaa ensimmäisen ja kolmannen ottelun, mutta sarja kääntyi kuin kääntyikin Koveran nimiin puhtain paperein. Kovera lauantaille losers bracketin toiselle kierrokselle. 3-0, Hurmos eliminoitu turnauksesta.

Lahepuliukot (6.)- Nicer Dicer (7.)

Foggy, jjatee, Valsu – kalle, Pastor1, Samwise

Samanlainen asetelma kuin ensimmäisessä ottelussa, Lahepuliukot esiintyivät todella vahvasti Phat Monkeysiä vastaan, mutta Nicer Dicer oli suurissa vaikeuksissa Kaali Gamingin mankelissa. Vanhojen tuttujen todellinen hegemoniaottelu. Kumpikaan joukkue ei halunnut hävitä kavereilleen.

Hieno sarja jossa kumpikaan joukkue ei tuntunut järkyttävän paineista vaan peli oli erittäin viihdyttävää. Lahepuliukot teki tiiviimmällä joukkuepelillä Nicer Dicerille pelin todella vaikeaksi. Nicer Dicerillä kalle teki muutaman jumalaisen ratkaisun, mutta kun Lahe pilkkoi puolustuksen palasiksi kerta toisensa jälkeen ja venyi uskomattomiin torjuntoihin tarpeen vaatiessa, Lahepuliukot veivät sarjan nimiinsä. Lahepuliukot lauantaille losers bracketin toiselle kierrokselle. 3-1, Nicer Dicer eliminoitu turnauksesta.

Turnauskaavio: https://challonge.com/esmfinaalit