eSM-kilpailut Insomniassa – Upper bracketin toinen kierros – käsittämätöntä jännitysnäytelmää

Tässä vaiheessa päivää vain huikeita otteluita on jäljellä. Neljä etukäteen suurinta ennakkosuosikkia kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran ja kaksi etenee voittajien finaaliin.

HAVU Gaming (1.) – Kasualii (5.)

Tossis, Topa, Niiko – Jölli, hopotihoi, R3GSER

Niiko kohtaa vanhan joukkueensa. Niiko kokosi Kasualii’n joukkueen JRoviin kanssa eSM-kilpailuja varten. TK:n siirryttyä tauolle Niiko värvättiin HAVUun ja Kasualii haki R3GSERin paikkaamaan muun elämän kiireissä olevaa JRovia joka jäi subiksi.

Sarja oli todella huipputasoista rakettia, tahti oli toiseen potenssiin verrattuna aikasempiin sarjoihin. HAVU myllytti kaksi ensimmäistä ottelua selvällä vaihteella. Joukkue näytti todella löytäneen pelinsä vaikean ensimmäisen sarjan jälkeen. Varsinkin toisen ottelun Bra71l oli karua katsottavaa. Kasualii’n hermot pitivät ja he käänsivät kolmannen ottelun nimiinsä. R3GSERiltä muutamia pieniä hienoja mekaanisia suorituksia ja jölli ja hopotihoi viimeistelivät kylmän viileästi.

Neljännen pelin 1-2 tappioasemassa ensin hopotihoi soolosi tyhjän maalin R3GSERille, ja tuikitärkeällä jatkoajalla jölli teki hyvin samanlaisen soolon joka antoi ilmaisen maalin hopotihoille.

Kaamean jännittävä sarja meni vitospeliin, joka säilyi 0-0 asemassa koko keston ja yli 6 minuutin jatkoajan. Jatkoajan jännittävyyttä on mahdotonta kuvailla sanoin, kuten T-Panda jossain vaiheessa sanoi, jos haluaisi esitellä Rocket Leagueta jollekkin joka sitä ei ole ennen nähnyt. Tämä jatkoaika olisi likipitäen täydellinen esimerkki.

Aivan uskomattoman sarjan loppuratkaisu:

Kasualii Voittajien finaaliin, HAVU Gaming Losers round 2:lle Lahepuliukkoja vastaan.

KAALI Gaming (2.) – Phat Monkeys (3.)

LethalKale, Nixnax, DoggoAleksiii, Torquey, Orient

Kaksi suurta voittajasuosikkia kohtaa, KAALI vaikutti likipitäen voittamattomalta ensimmäisessä sarjassa, kun taas Phat Monkeys sai tehdä tosissaan töitä Lahepuliukkojen kanssa. Loppuenlopuksi kuitenkin Lahepuliukot myös voitti Nicer Dicerin losers bracketissa, joten vastuksen kovuuskin saattoi vaikuttaa tulokseen.

KAALI Gaming mainitsi haastattelussa pelanneensa Phat Monkeysiä vastaan kaksi kertaa ja voittaneensa molemmat. Sarjan alku meni kuitenkin Phat Monkeysin apinaorkesterin tahdissa. Pelit jaettiin sopuisasti kuin ala-asteen pihalla, ”ota sä ensimmäinen ja kolmas ni mä otan toisen ja neljännen”. Phat Monkeys oli omissa voittopeleissään vakuuttavampi, mutta KAALIn voitoissa NixNax oli taas jäätävässä maalivireessä. Viides peli! Viime viidenteen peliin melko antikliimaksi, mutta KAALI faneille varmasti helpostus. LethalKale ja NixNax kairasivat maalit, likipitäen kaikki Phat Monkeysin maalit tehnyt Orient kavensi vielä 3-1een sarjan toisella todella erikoisella maalilla, mutta se oli laiha lohtu.

LethalKalen sanoin ”joka syöttö ku NixNax sai, ni se oli maali”.

KAALI Gaming Voittajien finaaliin, Phat Monkeys Losers round 2:lle Koveraa vastaan.