eSM tulee taas, vuoden 2022 turnaus huipentuu laneihin!

Rocket Leaguen suomenmestaruustaistelu on taas täällä! Tykitys alkaa kaikille suomalaisille avoimilla online-karsinnoilla 24.9. ja 1.10. Neljännen eSM:n lopputurnaus palaa vihdoin takaisin lanitunnelmiin kun 2022 eSM-lan pidetään 14.10.–15.10. Bar & Cafe Late Gamen tiloissa Tampereella!

Lategamessa pelien yhteydessä on luonnollisesti myös lopputurnauksen kisakatsomo jossa on tilaa noin viidellekymmenelle Suomen parasta ja viihdyttävintä Rocket Leagueta halajavalle katsojalle. Tule ja osallistu historiaan, tee kanssamme 2022 lanista vähintään yhtä hieno kokemus kuin eSM 2019 Insomniasta. Onko sinusta osallistumaan suomenmestaruustaistoon vai tuletko tuplataputtelemaan Lategamen katsomon puolelle?

Palkintopotti on vähintään 500 euroa. Lisäksi ESM:stä karsiutuu useampi joukkue European League Finals -turnaukseen! Mikä ihmeen ELF? Katso erillinen postaus: www.rakettiliiga.com/suomi-on-osa-marraskuun-lopun-european-league-finals-turnausta

Miten pelataan

Karsinnat pidetään 24.9. ja 1.10. Karsinnoista pääsee jatkoon yhteensä seitsemän joukkuetta, ensimmäisestä 4 joukkuetta ja toisesta 3 joukkuetta. Tämän lisäksi viime vuoden mestarijoukkue Dust Sucker saa suoran kutsun. Karsinnat pelataan double-elimination formaatilla loppuun asti. Karsinnat alkavat molempina päivinä 16.00 ja pelataan kokonaisuudessaan BO3. Ilmoittautuminen ensimmäiseen karsintaan päättyy 22.9. 23:59 ja toiseen 29.9. 23:59.

Karsinnat toteutetaan verkossa ja kuka hyvänsä Suomen kansalainen voi osallistua avoimiin karsintoihin. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää voimassa olevaa eSM-lisenssiä, jolla voi osallistua molempiin karsintoihin. Jos joukkueenne läpäisee karsinnat, teidän on matkustettava Tampereelle Bar & Cafe Lategamessa pidettävään loppulaniin (https://www.lategame.fi)!

Karsintojen lähetys alkaa 17.00 ja striimi tulee osoitteesta https://www.twitch.tv/rakettiliiga 

Suomenmestaruudesta taistellaan 14.10. ja 15.10. Bar & Cafe Late Gamessa pidettävissä double-elimination pudotuspeleissä, jotka huipentuvat eSM-finaaliin lauantaina! Perjantaina 14.10. pelit alkavat 17.00 ja lauantaina 15.10. 14.00.

Ohjeet ilmoittautumiseen

Vaiheet 1–2 pitää jokaisen pelaajan tehdä. Kohdan 3. tekee kapteeni, mutta edellyttää myös muilta joukkueen jäseniltä toimia.

1. Osta lisenssi

2. Rekisteröidy

3. Liity turnaukseen

  • Liity jompaan kumpaan tai molempaan karsintaan.
  • Teet joukkueellesi profiilin vasta turnaukseen ilmoittautuessa. Tarkempi ohje täällä.
  • Muista syöttää kaikki tarvittava informaatio ilmoittautumislomakkeeseen, erityisesti suomisportista saatava Sportti-ID (Huom, tämä vaaditaan jokaiselta pelaajalta).

‎ ‎

Viime vuoden eSM-kilpailujen huippuhetkiin voit palata täältä: