Katso suorana! Oulun ja Jyväskylän Yliopiston joukkueet Euroopan Yliopistosarjan karsinnoissa 4.3 21.00 alkaen

Tänään Euroopan Yliopistosarjan karsinnat 21.00 alkaen! Kehissä on Oulu (Lycenda, Gr3ippi, E2) ja keihäänkärki Jyväskylä (Torqueycorn43, Maakka, Ankka)

Alustava striimiaikataulu

Round 1 21.00: Oulu Arctic Gaming vs KIT SC Griffins (Saksa)
Round 2 ~21.25: Jyväskylä vs Aberystwhiff (Iso-Britannia)
Round 3 ~21.50: Oulu Arctic Gaming vs Jyväskylän Yliopisto
Round 4 ~22.15: Oulu Arctic Gaming vs AIX Strikers (Saksa)
Round 5 ~22.40: Jyväskylän Yliopisto vs AIX Strikers (Saksa)

+ Playoff-peli, joka ratkaisee paikan seuraavalle kierrokselle näyttää erittäin mahdolliselta Jyväskylälle

Striimi tuttuun tapaan: https://www.twitch.tv/rakettiliiga
Turnauksen bracket: https://challonge.com/s8hxla82/groups

5.3 päivitys: turnauksen jo alettua bracket siirrettiin smash.gg:n hajottua challongeen. Challongessa runkosarjatulokset ovat kunnossa, mutta pudotuspelit eivät. Pudotuspeleissä Jyväskylän Yliopisto kohtasi Durham Defendersin ja voitti ottelun 3-0 päästen jatkoon. 11.3. jatketaan Group Stagella jonka bracket tullee löytymään täältä: https://smash.gg/tournament/european-university-rocketeers-cup-eurc-qualifiers/details

Turnausinfo

Rakis

Maanantaina 4.3 kello 21:00 lähtien pelataan uuden eurooppalaisen yliopistoliigan, EURC:n (European University Rocketeers Cup) karsinnat. Suomesta on osallistumassa ainakin Jyväskylän yliopiston joukkue, jota edustaa Vaakunaliigassakin tutuksi tulleet Ankka, Maakka ja TorqueyCorn43 ja Oulun yliopiston joukkue, johon osallistuu Gr3ippi, Lycenda ja E2.

EURC on tiedettävästi ensimmäinen eurooppalaisille yliopistoille (ja ammattikorkeakouluille) tarkoitettu Rocket League turnaus. Turnauksen järjestää brittiläinen NSE (National Student Esports) ja saksalainen University eSports Germany. Alunperin turnauksen oletettiin olevan saksalaisten ja brittiläisten ja muutaman muun maalaisen joukkueen turnaus, mutta rekrytointivaiheessa homma näytti saavan isompia mittasuhteita kuin turnausadmini Cinereous oli alun perin olettanut. Turnaukseen odotetaan osallistuvia joukkueita ainakin Ranskasta, Italiasta, Irlannista, Kreikasta, Belgiasta, Hollannista ja Sveitsistä. Mitään varmaa listaa osallistuvista joukkueista ei vielä ole, mutta sen näkee sitten maanantaina. Itse turnaus tulee olemaan kolmiosainen.

Maanantaina 4.3. pelataan avoimet karsinnat, jonka osallistujamäärää ei oltu erikseen rajoitettu. Karsinnoissa joukkueet on jaettu kahdeksaan ryhmään, joista kaksi parasta pelaa playoff-ottelun seuraavaan vaiheeseen pääsystä muita lohkoja vastaan. Turnauksen seuraava vaihe, Group Stage, pelataan seuraavana maanantaina 11.3. kello 21 eteenpäin. Tähän osallistuu 16 joukkuetta neljässä eri lohkossa. Jokaisessa lohkossa joukkueet pelaavat paras viidestä ottelun kaikki muita saman ryhmän joukkueita vastaan. Jokaisesta lohkota jatkaa kaksi parasta turnauksen viimeiseen osioon, joka on kahdeksan joukkueen single elimination turnaus 18.3.