Kesäkuussa viikkoturnaukset 16.6. ja 30.6.!

Rakettiliigan Allstar ja Rising Star -viikkoturnauksia pelataan taas kahtena kesäkuun keskiviikkona. Allstar pelataan 16.6. ja Rising Star 30.6. Molemmat turnaukset alkavat 18.00 ja voittajalle on palkinnoksi tuttuun tapaan Crazy Cocon tuotteita (https://www.crazycoco.fi). Ilmoittautuminen on auki nyt ja menee kiinni aina turnausta edeltävänä päivänä kello 19.00.

Säännöt ovat pysyneet samoina kuin viimeisessä kahdessa turnauksessa:

  • Allstar-turnaus on rajoitettu Grand Champion (GC) ja korkeampitasoisille pelaajille. Jos pelaaja on joskus yltänyt GC-tasolle Duel (1vs1), Doubles (2vs2) tai Standard (3vs3) pelilistalla, hänet lasketaan Allstar pelaajaksi. Yksi joukkueen pelaajista saa olla matalampitasoinen.
  • Rising Star -turnaus on tarkoitettu vain pelaajille, jotka eivät ole päässeet GC-tasolle Duel (1vs1), Doubles (2vs2) tai Standard (3vs3) pelilistoilla koskaan.
  • Extra-mode ja turnausrankeilla ei ole merkitystä viikkoturnauksissa.

 

Ilmoittautuminen turnauksiin on auki: https://smash.gg/tournament/viikkoturnaukset/details

Lähetys osoitteesta: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Formaatti on myös sama kuin aiemmin. Turnaukset pelataan 3vs3 pudotuspelinä. Jos osallistujia on 16 tai alle, pelataan double elimination pudotuspelikaavio. Jos osallistujia on selvästi yli, formaattina on single-elimination. Turnaukset pyritään pitämään 4–5 tunnin pituisina ja mukaan mahtuu maksimissaan 32 joukkuetta per turnaus. Ilmoittautuminen menee kiinni turnausta edeltävänä päivänä kello 19.00.

Ottelut ovat finaalia lukuunottamatta BO3, striimissä näytetään koko turnauksen mitalta eri tasoisien joukkueiden otteluita. Pudotuspelikaavio on random-seedattu, joten kaikentasoisilla on aito mahdollisuus saada tasaisia ottelusarjoja.

Jokaisen turnauksessa pelaavan joukkueen kapteenin on liityttävä Discordiin tarkempia ohjeita varten, jossa myös aikataulut tarkentuvat lähempänä: https://rakettiliiga.com/discord