Kolmas Sunset Showdown järjestetään 28.7. – Kaikille avoin turnaus pelataan 3v3 double-elimination formaatilla

Rakettiliigan kesäturnaussarja Sunset Showdownin kolmas turnaus järjestetään 28.7. 18.00. Formaattina on yleisön Twitterissä ja Discordissa äänestämä 3v3 double elimination, joka on sama kuin 5.7. pidetyssä turnauksessa. Osallistujien määrä on rajoitettu 32:een joukkueeseen. Jokainen joukkue pääsee pelaamaan vähintään kaksi ottelua.

Turnaus on jälleen kaikille suomalaisille avoin, palkintopottina on 150 € (100 € voittajalle ja 50 € toiseksi sijoittuneelle). Joukkue koostuu maksimissaan neljästä pelaajasta, kaikkien on oltava Suomen kansalaisia.

Ilmoittautuminen on auki nyt osoitteessa https://forms.gle/ytyVLnsje8NoAEXp8  ja menee kiinni 27.7. 18.00 tai kun 32 joukkuetta on ilmoittautunut.

Osallistuminen edellyttää Rakettiliigan Discordiin liittymistä, Discordissa julkaistaan myös tarkemmat tiedot turnauksen kulusta lähempänä alkamisajankohtaa: https://discord.gg/bBWnXy3

Osallistujalistan näet tästä

Valikoidut ottelut tullaan striimaamaan livenä Rakettiliigan Twitchissä: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Mitä tapahtui toisessa turnauksessa?

Sunset Showdownin toinen turnaus 5.7. pelattiin samalla konseptilla. Osallistujia oli 27 joukkuetta. Turnauksen voitti o herrat (Regser, kalle, Nixnax, TK). Finaali oli yllättävän selvä peli kun o herrat vyöryi AxToxPoxin (Tossis, Edurph, Aleksiii) yli 3-0. Kalle oli finaalipelien herra tehden hurjan määrän hyökkäystulosta.

o herrat voitti matkallaan finaaliin upper bracketissa muun muassa voittajien finaalissa Team Requestin 3-2 (Calyx, SpaRKS-, Shues) ja semifinaaleissa viime Sunsetin finalisteja ja välieräpelaajia sisältävän Kaalikoplan 2-1 (LethalKale, Doggo, Labyrinth). Regseristä tuli samalla tuplavoittaja, sillä Regser voitti joukkueessa RexToxPox (Tossis, Regser, Edurph) myös 31.5. pelatun ensimmäisen Sunset Showdownin.

AxToxPoxin eväät finaalissa oli syöty kenties koska joukkue tippui lower brackettiin jo puolivälierissä hävittyään Team Requestille 2-1. Tämän jälkeen joukkue teki vaikuttavan viiden ottelun lower bracket runin finaaliin asti voittaen matkalla monta todella kovaa tiimiä. AxToxPoxin tieltä kaatui: Zoomers 2-1 (Lexxa, SeBbo, Valsuu), Kaalikopla 2-1, Liittymäasiat kuntoon 2-0 (Imotti, Torquey, Veikkeli). Lopulta lower bracketin finaalissa uusintaottelussa Team Requestia vastaan kalavelat maksettiin otteluin 3-1.

Team Request oli kolmannella sijallaan turnauksen suurin yllättäjä, nuori kolmikko hävisi loppuen lopuksi vain parhaalle kahdelle joukkueelle. Sijalle 4. ylsi Liittymäasiat kuntoon ja sijoille 5.–6. Kaalikopla ja Ballers (karhu, salo, extendo).

Tarkat tulokset löytyvät täältä: https://challonge.com/RSSD2