Sunset Showdownin kaikille avoin toinen turnaus järjestetään 5.7! Formaattina 3v3 double-elimination

Rakettiliigan kesäturnaussarja Sunset Showdownin toinen turnaus järjestetään 5.7. 14.00. Formaattina on 3v3, double elimination. Osallistujien määrä on rajoitettu 32:een joukkueeseen. Jokainen joukkue pääsee pelaamaan vähintään kaksi ottelua. Turnaus on jälleen kaikille suomalaisille avoin, palkintopottina on 150 € (100 € voittajalle ja 50 € toiseksi sijoittuneelle). Joukkue koostuu maksimissaan neljästä pelaajasta, kaikkien on oltava Suomen kansalaisia.

Ilmoittautuminen on auki nyt osoitteessa https://forms.gle/RUc6ngkUy7N1wqXs9 ja menee kiinni 4.7. 14.00 tai kun 32 joukkuetta on ilmoittautunut.

Osallistuminen edellyttää Rakettiliigan Discordiin liittymistä, Discordissa julkaistaan myös tarkemmat tiedot turnauksen kulusta lähempänä alkamisajankohtaa: https://discord.gg/bBWnXy3

Osallistujalistan näet tästä

Valikoidut ottelut tullaan striimaamaan livenä Rakettiliigan Twitchissä: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Sunset Showdowniin kuuluu neljä erillistä kesäturnausta, joissa jokaisessa on mukava palkintopotti. Turnaukset järjestetään noin kerran kuussa. Rakettiliigan some-tilejä seuraamalla pääsee myöhemmin vaikuttamaan heinäkuun lopussa järjestettävän turnauksen pelimuotoon!

Mitä tapahtui ensimmäisessä turnauksessa?

Sunset Showdownin ensimmäisessä turnauksessa 31.5. oli tasan 32 joukkuetta. Single-elimination turnaus päättyi RexToxPoxin (Tossis, Regser, Edurph) täpärään voittoon Kolmenkoplasta (Aleksiii, LethalKale, Labyrinth) pelein 3-2. Finaalipari oli siis lähes sama kuin Rakettiliiga PRO:ssa, mutta Rix_Rondayn tilalla voittajajoukkueessa pelasi Regser. Voittomaali tuli vain 5 sekuntia ennen ratkaisevan pelin loppua ja sen teki, kukas muukaan kuin myös eSM-kilpailut ja Vaakunaliigan viime hetken maalillaan ratkaissut, Regser.

Välieriin asti eteni Boomers (Korro, Lexxa, Doggo) ja Ballers (karhu, salo, luka).

Turnauksen parhaita paloja voit fiilistellä Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=jsVlsLsLVio

Tarkat tulokset löytyvät täältä: https://challonge.com/RSS1