Rakettiliigan Allstar-turnaus 10.2! Palkintona Crazy Cocon tuotteita!

Rakettiliigan viikkoturnaukset jatkuvat 10.2. Kolmas tapahtuma on yli GC-tasoisille pelaajille tarkoitettu Allstar-turnaus! 17.2. puolestaan pelataan toinen Rising Star -turnaus (ilmoittautumiset avautuvat myöhemmin tällä viikolla).

  • Allstar-turnaus on rajoitettu Grand Champion (GC) ja korkeampitasoisille pelaajille. Jos pelaaja on joskus yltänyt GC-tasolle missä hyvänsä rankissa, hänet lasketaan Allstar pelaajaksi. Yksi joukkueen pelaajista saa olla matalampitasoinen.
  • Rising Star -turnaus on tarkoitettu vain pelaajille, jotka eivät ole vielä päässeet GC-tasolle koskaan.
  • Tarkemmat säännöt

 

Turnausten voittajille on palkintona Crazy Cocon tuotteita. Crazy Cocon tuotteet voit tarkistaa oheisesta linkistä: https://www.crazycoco.fi

10.2. kello 18.00 alkava Allstar -turnaus pelataan 3v3 single-elimination pudotuspelinä, kestäen noin 4–5 tuntia. Mukaan mahtuu maksimissaan 32 joukkuetta. Turnaus striimataan alusta alkaen osoitteessa: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Ilmoittautuminen Allstar-turnaukseen on auki nyt ja sulkeutuu 9.2 kello 19.00: https://smash.gg/tournament/viikkoturnaukset/details

Ottelut ovat finaalia lukuunottamatta BO3, joten ohjelmaan mahtuu monta peliä ja myös vähemmän menestystä niittäneitä joukkueita. Suomen kärkitason alapuolisilla joukkueillakin on mahdollisuus ottaa voittoja, sillä tappiosta ulos pudotuspelikaavio on random-seedattu. Käykö joukkueellasi RNG joka vie finaaliin asti?

Jokaisen joukkueen kapteenin on liityttävä Discordiin tarkempia ohjeita varten. Aikataulut tarkentuvat lähempänä Discordissa: https://rakettiliiga.com/discord

Viikkoturnauksia on myös määrä pelata tulevaisuudessa 17.2. pelattavan Rising Starin jälkeen. Lisätietoja tulevista turnauksista myöhemmin.

Aiemmat viikkoturnaukset

Kaksi Rakettiliigan viikkoturnausta on jo pelattu. Allstar-turnauksessa 27.1. SAWO Esports (kalle, Nixnax, Regser) voitti And Ice:n (Lexxa, Doggo, Tossis) finaalissa 3-1. Turnauksen suurin ylisuorittaja oli varmastikin Niken kalapojat (DortS, Salmonsnake, Nikke) joka haastoi tosissaan SAWOn välierässä häviten vain 2-1. Neljäs välieriin yltänyt joukkue oli VISU Gaming (Renshiro, Sparks, karhu).

3.2. pelatussa Rising Starissa voittajaksi suoriutui Lokki (Tyranni, Rixhard, Seesami), joka kukisti pidemmän kaavan kautta pelatussa BO7 finaalissa Roskakuskit (Crossie, oltsu86, Elgoras) selkeästi 4-1.