Toisen Rakettiliigan Rising Star -viikkoturnauksen vuoro 17.2! Palkintona Crazy Cocon tuotteita!

Löytyykö kaapistasi näppäimistö, ohjain, tietokone tai moderni konsoli ja pelitaitosi ovat reilusti maailmanluokan alapuolella? Tule näyttämään kyntesi toisessa Rakettiliigan Rising Star -viikkoturnauksessa, joka pelataan 17.2. 18.00!

 

Turnauksen voittajalle on palkintona Crazy Cocon tuotteita. Crazy Cocon tuotteet voit tarkistaa täältä: https://www.crazycoco.fi/

Ilmoittautuminen on auki nyt ja sulkeutuu 16.2. kello 19.00: https://smash.gg/tournament/viikkoturnaukset/details  jos mukaan on liittynyt vähintään 8 joukkuetta sunnuntaina 14.2., tasosarja pelataan alle GC-turnauksena, jos ei, sarjaa avataan hiukan ylempitasoisillekin.

Noin neljän-viiden tunnin 3v3 single-elimination pudotuspeli-rypistys on avoin kaikille pelaajille, jotka eivät ole yltäneet koskaan Grand Champion (GC) rankkiin missään pelimuodossa. Joukkueita mahtuu mukaan maksimissaan 32 kappaletta. Turnaus striimataan 17.2. 18.00 alkaen osoitteessa: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Ottelut ovat finaalia lukuunottamatta BO3, joten ohjelmaan mahtuu monta peliä. Myös aloittelijoilla voi olla mahdollisuus ottaa voittoja, sillä tappiosta ulos pudotuspelikaavio on random-seedattu. Käykö joukkueellasi RNG joka vie finaaliin asti?

Jokaisen joukkueen kapteenin on liityttävä Discordiin tarkempia ohjeita varten ja rekisteröidyttävä turnaukseen Smashissä. Aikataulut tarkentuvat lähempänä Discordissa: https://rakettiliiga.com/discord.

Onko kysymyksiä? Tule kysymään Discordissa tai lue viikkoturnauksien tarkat säännöt täältä: https://rakettiliiga.com/viikkosaannot/

Viikkoturnauksia on myös määrä pelata tulevaisuudessa 17.2. pelattavan Rising Starin jälkeen. Lisätietoja tulevista turnauksista myöhemmin.

Aiemmat viikkoturnaukset

Kaksi Rakettiliigan viikkoturnausta on jo pelattu. Allstar-turnauksessa 27.1. SAWO Esports (kalle, Nixnax, Regser) voitti And Ice:n (Lexxa, Doggo, Tossis) finaalissa 3-1. Turnauksen suurin ylisuorittaja oli varmastikin Niken kalapojat (DortS, Salmonsnake, Nikke) joka haastoi tosissaan SAWOn välierässä häviten vain 2-1. Neljäs välieriin yltänyt joukkue oli VISU Gaming (Renshiro, Sparks, karhu).

3.2. pelatussa Rising Starissa voittajaksi suoriutui Lokki (Tyranni, Rixhard, Seesami), joka kukisti pidemmän kaavan kautta pelatussa BO7 finaalissa Roskakuskit (Crossie, oltsu86, Elgoras) selkeästi 4-1. Poikkeuksellisesti tupla-eliminaationa pelatussa turnauksessa Lokki eteni vakuuttavasti voittoon, joukkue hävisi vain kolme peliä ja voitti 10. Roskakuskit vei kaksi peliä kahdessa eri ottelusarjassa ja ensimmäisellä kierroksella Autokoulu (Sampholio, Roppari, snaatti) otti Lokilta myös yhden pelin.