Tampere Esports Gathering Rocket League -turnaus 13.4. – Ilmoittaudu nyt!

13.4–14.4. järjestetään Tampere Esports Gathering -tapahtuma Lempäälän Ideaparkissa. Tapahtuman järjestää JCI United. Tapahtuman yhtenä ohjelmanumerona on Särkäniemi Zonesin sponsoroima 3v3 Rocket League -turnaus, jonka semifinaali ja finaali pelataan Ideaparkin keskusaukiolla lauantaina 13.4. Turnauksen alkukarsinnat pelataan maanantaina 8.4. netin välityksellä. Ottelut streamataan TEG:in twitch -kanavalla ja ottelut selostaa Rakettiliiga.comin omat pojat Interc ja Rakis!

Ilmoita joukkueesi mukaan tästä. Huom. Joukkueen kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 16 vuotta. Ilmoittautuessa ilmoittakaa myös sinun ja muiden pelaajien Steam ID:t. Ilmoittautuneiden tulee liittyä myös TEG:in Discord kanavalle. Ilmoittautumiset päättyvät 7.4. Karsinnat pelataan 8.4. n. klo 18 lähtien. Tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin. Karsintaturnaus pelataan single elimination turnauksena. Ottelusarjat pelataan bo3/bo5 (tämä määritellään 7.4.). Karsintaturnauksen neljä parasta joukkuetta jatkavat semifinaaleihin, jotka pelataan livenä Ideaparkin keskusaukiolla. Jatkoon päässeiden joukkueiden tulee siis matkustaa semifinaaleihin ja mahdolliseen finaaliin paikan päällä.

Karsintaturnaus

Karsintaturnauksessa pelataan single elimination turnaus siihen asti, että joukkueita on jäljellä neljä. Karsintaturnauksen semifinaaleja tai finaali ei siis pelata. Turnaukseen päässeiden joukkueiden osalta karsinnat loppuvat voitokkaasti, kun he ovat voittaneet karsintaottelun. Joukkueiden ennakkosijoitus määritetään tämän jälkeen turnausjärjestäjien toimesta. Tämä malli on käytössä pääosassa Rocket league turnauksista, kuten esimerkiksi RLRS-karsinnoissa.

 

Särkänniemi Zones Rocket League -turnaus 13.4 Ideaparkissa

Ideaparkin tapahtuman semifinaaleissa ja finaalissa pelataan bo5. Livetapahtumassa pelialustana on PC NON-BYOC. Turnauksessa on järjestäjien toimesta Lenovon Legion koneet ja Xbox-ohjaimet. Pelaajat saavat tuoda halutessaan omat ohjaimensa ja näppäimistönsä.

Finaalipäivän aikataulut:

11.00 Apex Legends: Kokeile ammattimaista pelivalmennusta (Classic eSports)
12.00 Särkänniemi Zones -turnaus: Rocket League -semifinaalit
15.30 Classic eSports -valmennusnäytös
17.00 ‘Vääriä uskomuksia pelaamisesta’, Ville Kesänen, Classic eSports koordinaattori
18.00 Särkänniemi Zones -turnaus: Rocket League -pronssiottelu ja finaali

Turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle on tarjolla seuraavanlaiset palkinnot:

Voittajajoukkue:

6 kpl Särkänniemi Zones Sisähuvipuisto -lippuja
3 kpl Philips Hue Colour Starter Kit + Philips Hue Light Strip
Rahapalkinto (240 €)

Toinen sija:

6 kpl Särkänniemi Zones Sisähuvipuisto -lippuja 3 kpl
Teknikmagasinet-lahjakortti (á 20 €)
Rahapalkinto (60 €)

Kolmas sija:

3 kpl Särkänniemi Zones Sisähuvipuisto -lippuja
3 kpl Teknikmagasinet-lahjakortti (á 10 €)

Palkintojen arvo yhteensä: 1 569 €