Toisen liigakierroksen tulokset ja kolmannen kierroksen ennakko

Kolmas kierros pelataan maanantaina 24.2, joten nyt on hyvä hetki vilkaista tulevia otteluita ja käydä nopeasti läpi toisen kierroksen ottelut, jotka antavat asetelmia kolmannelle peliviikolle.

Kolmannen kierroksen peliohjelma

18.30 Kolmenkopla (2-0) – BANG BANG (2-0)
Kaksi voitokasta joukkuetta kohtaavat, pystyykö BANG BANG kantamaan voittomomentuminsa ja horjuttamaan Kolmenkoplan hegemoniaa?

~19.15 Kovera (0-2) – RixToxPox (2-0)
Kovera alkaa olemaan tiukassa paikassa kahden tappion jälkeen, RixToxPox voi lähteä otteluun kohtuu rentoutunein mielin, vaikka vastus tulee olemaan tiukka. Kahdesta voitosta huolimatta haavoittuvuuksiakin on havaittu.

~20.00 Full Control (1-1) – Triple D (1-1)
Tasapainoisten joukkueiden kohtaaminen. Joko Full Controlin hallinta alkaa vai onko Triple D:n paikoin väläyttämä tasainen joukkuepeli entistä paremmin uomissaan? Onoz8:n sopeutumista Triple D:n pelaamiseen kannattaa tarkkailla.

~20.45 Team name (0-2) – Ballchasers (0-2)
Kaksi molemmat ottelut hävinnytttä joukkuetta taistelevat jo henkiin jäämisestä. Hävinnyt joukkue joutuu voittamaan lähes varmasti kaikki loput ottelunsa päästäkseen pudotuspeleihin. Team namen Lexxa ja Finn voittivat Rakettiliigan järjestämän 2v2 turnauksen, joten joukkue on kerännyt hieman kaivattua itseluottamusta pelitauon aikana. Finaalissa kaatui edurp (RixToxPox) ja Josseee (BANG BANG) ja välierissä juuri joukkueeseen värvätty Pastor1 ja SeBbo (High fly, jäi karsintoihin).

Toisen pelikierroksen pikakatsaus

10.2. Pelatulla pelikierroksella nähtiin yllättäviä vaikeuksia eri joukkueilla. Team name, Kovera ja Ballchasers tekivät sarjat vaikeiksi itselleen.

Triple D voitti Team namen suoraan 3-0. Ottelun jälkeinen studio kävi läpi Team namen ja Triple D:n sarjaa osuvasti. Kumpikaan joukkueista ei selvästi pelannut parhaimmilleen, mutta Triple D teki maaleja ja otti tärkeät torjunnat. Onoz8:lta voitokas debyytti Triple D:n paidassa. On myös helppo ymmärtää miksi Team namen sarja ei mennyt nappiin, jölli ehti sarjaan vasta viime hetkillä ja Icy kärsi ääniongelmista.

Koveran pelissä BANG BANGiä vastaan subi Kuhardinho pääsi hyvään vireeseen vasta kolmannessa ottelussa ja Kovera oli ottaa reverse sweepin. Olikohan yhdessä pelaaminen tai lämmittely jäänyt vähille? BANG BANG pelasi kokonaisuudessaan tasaisemman ottelun ja kun koko kolmikko (kalle, Nojgaarden, emilia) on tehnyt pisteitä todella tasapainoisesti, tuloksena toinen voitto toiseen peliin. BANG BANG voittaa 3-2

Koveran tavoin myös Ballchasers tuntui jättäneen lämmittelyt väliin, ensimmäiset puolitoista peliä mielettömästi huonoja pallokosketuksia. Kun hyvä peli käynnistyi, hyökkäys ei saanut ensin mistään sisään. RixToxPox oli tässä vaiheessa jo 2-0 sarjajohdossa varapelaaja J0kin kanssa.

Kolmannessa pelissä Ballchasersilta onnistui kaikki. Peräti 9-1 voitto, jonka momentum kantoi nelospeliin, mutta RixToxPox ryösti voiton 3-2 vaikka hävisi laukaukset 6–15. Edurpille voitossa harvinainen tupla-savior (6 torjuntaa). Koko ottelusarjassa Rix_Rondayn tehokkuutta säesti mainiosti J0ki (2+3) ja edurp (2+2).

Joukkueensa MVP Rix_Rondayn otteissa pieni kysymysmerkki oli vastustajan aliarviointi. Rix odotti sarjassa monta kertaa heikkoa pallokontaktia vastukseltaan ja Ballchasersin huonon alun takia se kannattikin alkuun, mutta pitkässä juoksussa se ei ole oikea tapa pelata. Rix_Ronday on kuitenkin samaan aikaan ollut RLRS:ssä (Triple Trouble) todella tehokkaassa vireessä, ollen osallisena lähes kaikkiin joukkueensa maaleihin kahdella liigakierroksella. Isoja tehoja tulee varmasti myös tulevaisuudessa, mutta RixToxPox voi olla yllätettävissä tehokkaalla peruspelillä. RixToxPox voittaa 3-1

Kolmenkoplalta suora 3-0 (2-0, 2-1, 2-1OT) voitto Full Controllista. Päivän viimeisessä sarjassa Kolmenkopla oli yksinkertaisesti tehokkaampi kuin vastuksensa. Hiukan tasapainoisempi ja tehokkaampi esitys. Aleksiii (3+2) ja Labyrinth (2+3) oli murhaava tutkapari ja osallisena yhtä lukuunottamatta kaikkiin maaleihin.