Toisen peliviikon pieni ennakko

Toisen peliviikon kattaus on poikkeuksellisen herkullinen. Ensimmäisellä viikolla oli melko arvattaviakin lopputuloksia, mutta toisella kierroksella jokaisessa sarjassa on paljon epävarmuustekijöitä.

Otteluohjelma 10.2.

18.30 Team name (0-1) – Triple D (0-1)
~19.15 RixToxPox (1-0) – Ballchasers (0-1)
~20.00 Kovera (0-1) – BANG BANG (1-0)
~20.45 Full Control (1-0) – Kolmenkopla (1-0)

Ensimmäiset ottelut hävinneillä Team namella ja Triple D:llä on näytönpaikka. Tekeekö Triple D pelaajavaihdon vai luottaako Emelsiin? Team namen Icy päästetään varmastikin myös irti!

RixToxPox joutuu kehittämään peliään voittaakseen Ballchasersin, joka oli yllättävän kovassa mankelissa Full Controlia vastaan. Ballchasersilta odotetaan tason nostoa. RixToxPoxilla on Tossiksen sijaan varapelajaa J0kii kehissä. Metsänauriin ja Mognuksen kanssa pelaamaan tottunut veteraani pelaa kuitenkin aivan ensimmäisiään suomiskenen turnauksia.

Kovera hävisi ensimmäisellä viikolla, mutta näytti todella hyvältä. BANG BANG:iä vastaan on pelissä kuitenkin varapelaaja Kuhardinho Korron sijasta. Ilman subia olisin nostanut Koveran jopa suosikiksi.

Päivän herkkupalana todella dominoivasti esiintynyt Full Control ja koko liigan ennakkosuosikki Kolmenkopla. Jos Full Control pystyy esiintymään kuten ensimmäisellä viikolla ja kiristämään maalintekomutteria, tulee ottamaan erävoittoja, mutta riittääkö se?

Sarjataulukkoja ja tilastoja

Tilastomoottori on viime viikosta kehittynyt. Pelaajien pistepörssi löytyy nyt täältä: https://rakettiliiga.com/pro/ !

Sarjataulukot kannattaa katsoa Liquipediasta, joka päivittyy jatkuvasti: https://liquipedia.net/rocketleague/Raketti_E-Sports_ry/Rakettiliiga_PRO/Season_1