Ensimmäisen liigakierroksen tulokset

Ballchasers – Full Control 

Rakettiliiga PRO:n ensimmäinen viikko käynnistyi erinomaisella ottelulla. Ballchasers (Doggo, Niiko, Regser) kohtasi Full Controlin (Nixnax, Psycho, TK). Voimasuhteiden piti olla tasaiset ja niin oli tuloskin, vaikka ottelutapahtumat eivät siltä aina näyttäneet, Full Control laukoi viidenteen otteluun venyneessä sarjassa peräti 51 kertaa Ballchasersin 25:tä vastaan. Jotenkin Ballchasers pystyi pysymään pelissä mukana. Ei vähiten 31:n torjunnan avulla. Viidenteen otteluun venyminen oli suorastaan ryöstö. Siinä Full Control sai vetopaikoista maalejakin aikaan ja vei sarjan nimiinsä. Psychon 6 maalia ja 5 syöttöä oli ensimmäisen viikon kovin pistesuoritus.

Torqueytä paikanneen TK:n pelityylissä huomiota keräsi todella aggressiivinen demo- ja taklauspeli. Kaksi maalia tuli suoraan TK:n kolattua maalivahdin pois maalilta. Jos Rakettiliiga PRO:lla olisi sponsorina eräs nimeltämainitsematon ruokaketju TK:lle voisi antaa tittelin “päivän subi”.

Full Control voittaa 3-2

Kolmenkopla – Kovera 

Loistava sarja jolle 3-0 lukemat eivät tee oikeutta. Todella kova Kolmenkopla (LethalKale, Labyrinth, Aleksiii) joutui oikeasti tekemään töitä Koveraa (Veikkeli, Rattlé, Korro) vastaan, eikä näyttänyt olevan täysin mukavuusalueellaan. Kovera sai pidettyä pelin temmon tarpeeksi matalalla, jotta he pysyivät mukana. Kaikki sarjan erät olivat yhden maalin pelejä tai repesivät vasta lopussa. Kolmospelissä Kovera pääsi ensimmäistä kertaa johtoon, mutta LethalKale ja Aleksii olivat eri mieltä. Viisi maalia kahteen pekkaan ja sarja pakettiin. Ketä hyvänsä muuta joukkuetta vastaan Kovera olisi hyvin voinut ottaa voittojakin, mutta Kolmenkoplan tasainen rotaatio piti Koveran hyökkäyspelin aisoissa.

Vetomäärä 30-15 kertoo siitä kumpi joukkueista oli enemmän pallossa kiinni, mutta Kolmenkoplan syöttöpeli ei ollut niin värikästä kuin odotin. Pieni korjausliike on syytä tehdä tulevia viikkoja varten. Ei vähiten koska toisella kierroksella vastassa on dominoivasti ensimmäisessä ottelussa esiintynyt Full Control.

Kolmenkopla voittaa 3-0

BANG BANG – Team name 

Draamaakin pölähti heti sarjan alkuun ilmoille kun Team namen Icy kärsi netti- ja ääniongelmista, eikä laitteisto lähtenyt millään toimimaan. Team name kutsui subin apuun, mutta subikin myöhästyi pahasti, joten sarja jouduttiin aloittamaan 2vs3 BANG BANG:n ylivoimalla. Varapelaaja löysi paikalle ottelun puolinvälin tietämillä ja mitä vielä, Team name voitti ensimmäisen ottelun jatkoajalla!

Alivoimapeli vaikuttaa olevan Team namen (Lexxa, Jölli, Finn) vahvuus, sillä BANG BANG (Emilia, kalle, Nojgaarden) vei kaikki kolme tasakentällisin pelattua ottelua yhdellä maalilla 2-1, 5-4 ja 5-4. Kummankaan joukkueen ei voida sanoa vakuuttaneen kokonaisuutena, mutta viihdyttävä tiukka maalikarkelo nähtiin.

Team namen Jölli yritti välillä ottaa joukkuettaan reppuselkään, mutta kokonaisuus ei asettunut täysin uomiinsa. Tämä on ymmärrettävää, koska todella kova pelaaja Icy korvattiin viime hetkillä varapelaajalla. Tulosta hyökkäyspäässä tuli, jos Team name saa vielä tilkittyä puolustuksensa on voittoihin tulevilla viikoilla hyviä mahdollisuuksia.

Molemmilla joukkueilla on tärkeä näytönpaikka ensi viikolla Team name kohtaa Triple D:n ja Bang Bang Koveran.

BANG BANG voittaa 3-1

Triple D – RixToxPox 

Triple D:n tähtipelaaja FiremanJonas vetäytyi sarjasta ajanpuutteen takia, joten joukkue otti kehiin subiksi kaavaillun Emelsin. Emels pelasi ensimmäisenä karsintapäivänä todella hyvin ja osoitti että se ei ollut sattumaa. Triple D:n peli oli hyvin uomissaan, mutta RixToxPox ja erityisesti sen kaksikko Tossis ja edurp suoriutui tasolleen mainiosti. Rix_Ronday:tä ei tarvittu kantamaan vaikka mies olikin kokonaisvaltaisen hyvässä vireessä.

Sarja ratkesi RixToxPoxin yksilötaitoon vaikka Triple D näyttikin todella jämäkältä kolmikolta, erityisesti Karhu esiintyi edukseen. Kolme ensimmäistä peliä menivät jatkoajalle, marginaalit olivat yllättävän pienet. Kaksi niistä ratkesi RixToxPox:n aloitusmaaliin ja Triple D:n ainoa voitto Tossiksen ja edurpin yhteentörmäykseen. Neljännen pelin voittomaaliksi jäänyt 1-0 osuma oli päivän hienoin, näyttävä yksilösuoritus Tossikselta.

RixToxPox voittaa 3-1