Kolmenkopla – Kuka voi voittaa Kolmenkoplan? – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Viimeisessä joukkue-esittelyssä turnauksen ehdoton voittajasuosikki Kolmenkopla. Runkosarja alkaa 3.2., jolloin Kolmenkopla kohtaa Koveran 19.15 alkavassa ottelussa.

Kolmenkopla

LethalKale, Aleksiii, Labyrinth, clean.

Suomen kiistämättömästi parhaat Rocket League pelaajat ovat Metsänauris ja Mognus, Kolmenkoplan pelaajat ovat 3v3 taitotasossa heti seuraavina vuorossa. Suomen kovimmat ei-ammattilaisjyrät ovat siis keränneet kimpsunsa samaan joukkueeseen. RLRS-potentiaali! Lähtee jokaiseen sarjaan ennakkosuosikkina. Jokaisella pelaajalla on kosolti meriittejä bubble-tasolta ja LethalKalella ja Aleksiii’lla myös Suomen turnauksista. Renegade cup finaalipaikkoja, eSM 2. sija, Turpakäräjät voittoja jne.).

Karsinnoissa Kolmenkopla oli pysäyttämätön. Yksi suurista tekijöistä on jokainen pelaajan kyky sijoittua oikeaan paikkaan, mutta myös puhdas nopeus. Kannattaa tarkkailla joukkueen syöttöpeliä. Sen sijaan että palloja pyöriteltäisiin harmittomasti laitaa pitkin, niitä syötetään jatkuvasti keskelle, joukkuekaverin ollessa juuri oikeassa paikassa.

Varapelaaja Clean on suomalaiselle suurelle yleisölle tuntematon pelaaja, mutta on myös potentiaalinen RLRS-nimi ja pelaa LethalKalen ja Labyrinthin kanssa sinne nousua yrittävässä joukkueessa. Asettaako tämä ennakkoon kovimman pelaajan Aleksiii:n alempaan rooliin? RLRS-karsinnat ovat 9.2., päivää ennen Rakettiliiga PRO:n runkosarjan toista kierrosta.

Muitakin kysymyksiä voi hakemalla hakea. Onko siihen syynsä miksi joukkue ei ole yhdistänyt voimiaan aiemmin? Toimivatko pelityylit yhteen? Entä Labyrinthin internetyhteys Skotlannissa, onko se saatu kuntoon? Toisaalta, jopa keskinkertaisellakin synergialla joukkue taistelee liigan voitosta. Kolmenkoplan peliä tulee olla herkullista seurata.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 1.
Sriox: 1.
Imotti: 1.
Pastor1: 2

Joukkue-esittelyiden muut osat