BANG BANG – Ammutaanko kovilla panoksilla? – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Joukkueanalyysissä ennakkosijalle 5. yltää BANG BANG, jonka kokoonpanossa on paitsi turnauksen ainoa 3xPM-harrasteliigan osallistuja, myös turnauksen ainoa nais-, sekä tanskalaispelaaja!

BANG BANG

Emilia18, Kalle, Nojgaarden

Hyvä esimerkki ulkomaalaisvahvistusten laadukkaasta käytöstä. Emilian kanssa paljon pelannut tanskalainen supermies Nojgaarden on joukkueen tähtipelaaja. Viime aikojen meriitteihin kuuluu mm. 5. sija kovassa Norjan liigassa ja vain täpärä karsiutuminen pudotuspeleistä. Potentiaalia turnauksen parhaiden pelaajien joukkoon.

Kalle on vakiinnuttanut paikkansa lähellä Suomiskenen kärkeä mutta harppausta eliittiin vielä odotellaan. 7–8. sija eSM-kilpailuissa, Turpakäräjät special finaalipaikka (joukkuekavereina Aleksiii ja Orient). Kalle on räjähtävä hyökkäyspelaaja, joka on tehnyt usein todella hienoja tärkeitä maaleja, mutta puolustuspeli ja rotaatio voi olla päivästä riippuen hukassa.

Emilia on hyvä korkea GC-pelaaja, mutta onko maksimitaso vielä korkeammalla, vai onko taso vain 1700 mmr-pisteen tuntumassa? Turpakäräjien 2v2 turnauksen Suomen paras naispelaaja kävi voittamassa Nojgaardenin kanssa toukokuussa. Ei mikään räjähtävän värikäs hyökkääjä, vaan fiksuun sijoittumiseen pelityylinsä pohjaava. Tärkeä työ tasapainottaa joukkuekavereiden häröilyt ja antaa Nojgaardenin suorittaa hyökkäyksessä.

Liigan kärkisijoihin on tehtävää. Yksittäisessä sarjassa voi yllättää kenet hyvänsä, ensimmäisessä karsinnassa hävisi Full Controlille vain täpärästi 3-2. Selvitti tiensä jatkoon toisessa karsinnassa heikompia tiimejä vastaan helposti voittamalla v2:n, joka ei edes pelannut parasta peliään. Vain yhdessä kovassa ottelussa pelanneen joukkueen kärkilaatu on edelleen arvoitus. Mahdollisuus tipahtaa jopa sarjajumboksi, jos Nojgaarden ei saa täyttä potentiaaliaan käytettyä. Toisaalta, edellytyksiä myös positiiviseen suoritukseen on ilmassa.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 5.
Sriox: 6.
Imotti: 4–5.
Pastor1: 6.

Joukkue-esittelyiden muut osat