Kovera – Loistava tasapaino, löytyykö huippusuorituksia? – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Joukkue-esittelyissä kolmantena vuorossa on Kovera, liigan ainoa joukkue jolla on pidempi yhteispelihistoria.

Kovera

Veikkeli, Korro, Rattlé, Kuhardinho

eSM-kilpailuissa Kovera ylsi sijoille 5–6. Veikkeli ja Korro voittivat yhdessä Regserin/OsQ:n kanssa myös Vaakunaliigan 2. kauden ja olivat ensimmäisellä hopealla. Pelitaso on kova, muttei kuitenkaan riittävän kova palkintosijoille. Rakettiliiga PRO:n karsinnat joukkue kuitenkin läpäisi jo ensimmäisessä karsinnassa seediltä 5., kuten myös eSM-karsinnat. Lähtee hieman ylisuorittaneena joukkueena kauteen.

Karsinnoissa vastassa oli huonosti joukkuepelin hallinnut Ballchasers, joten voi veikata muiden joukkueiden saavuttavan Koveran synergiaetua. Tasaisuus ja vastustajan terän tylsyttäminen stabiililla, mutta tehokkaalla pelillä on Koveran salaisuus. Lähes aina vastukset lähtevät Kovera-sarjasta ulos fiiliksellä, että he ovat pelanneet huonosti. On myös osoittanut kerta toisensa jälkeen suorittavansa hyvin tiukoissa ja tasaisissa sarjoissa. En haluaisi veikata Koveraa vastaan jatkoajalla.

Rattlé on jopa rälläyleisölle melko tuntematon pelaaja, antaa tekojensa pelikentällä puhua puolestaan. Haluaisin nähdä Suomen Fireburnerin, loistavan vetotekniikan ja hienon kikkailemattoman pelityylin omaavan Korron joukkueen korkeimmilla sijoilla, mutta sitä ei voi veikata. En usko pelitunteja ja treeniä tulevan tarpeeksi verrattuna muihin pelaajiin. Jos Veikkeli nostaa tasoaan vielä hitusen ja nousee 50/50-jumalaksi, yleensä vähän maaleja tekevä Kovera voi kääntää monta tiukkaa sarjaa edukseen.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 6.
Sriox: 4–5.
Imotti: 6–8.
Pastor1: 1.

Joukkue-esittelyiden muut osat