Team name – Nuorin joukkue hirvittävällä potentiaalilla – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Tänään alkaa Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt. Seuraavan noin kahdeksan päivän aikana Interc käy läpi kaikki kahdeksan joukkuetta. Sriox, Imotti ja Pastor1 esittävät myös oman arvionsa joukkueen sijoituksesta.

Team name

Lexxa, jölli, icy, Finn

eSM-kilpailujen voittaja Jölli, juuri ja juuri ulos jäänyt Lexxa ja suomiskenelle melko tuntematon “Labyrinthin pikkuveli” Icy. Joukkueen x-faktor on juuri Icy, turnauksen nuorin pelaaja on todella hyvä mekaanisesti, nousi jo karsinnoissa Suomen rällä-yleisön tietoisuuteen humauksella.

Goal 2: Icy

December 4, 2019 @ 3:25p.m.

Kysymyksiä kuitenkin on: Onko Icy tarpeeksi kypsä kovaan 3v3 grindiin tämän tasoisessa turnauksessa? Onko Lexxa kärkitasolle asti yltävä pelaaja? Entä ulkomaalainen varapelaaja Finn, pystyisikö taidollisesti peräti nousemaan vakiokokoonpanoon?

Ennen eSM-turnausta moni piti Jölliä Kasualiin kovimpana pelaajana. Joukkuekaverit veivät mestaruuden suurimmat otsikot ja Jölli jäi enemmän tukirooliin, mutta suomenmestaruus on aina suomenmestaruus. Loistavaa peliä eSM-nettikarsinnoissa, potentiaalia turnauksen tehokkaimpien pelaajien joukkoon.

Karsintataipale asetti kysymysmerkkejä. Joukkue hävisi RixToxPox:lle 3-1 ja voitti Wiffersin juuri ja juuri 3-2. Mieletön potentiaali, mutta runkosarja tullee liian pian, jollei joukkuekemiaa treenata parempaan kuntoon kuin vastustajillaan. Lexxa oli ensimmäisessä karsinnassa todella kova maalintekijä, mutta toisessa hyvin päättyneessä jäi varjoon. Team Name tarvitsee paitsi Lexxan suorittamaan tasaisen hyvin turnaustilanteessa, myös eSM-Jöllin ja Icyn tasonnousun jatkumoa. Jos kaikki nämä saadaan yhdistettyä, mahdollisuus neljän parhaan joukkoonkin. Varsinkin sijat 5–8. voivat kääntyä aivan miten päin vain.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 8.
Sriox: 8.
Imotti: 6–8.
Pastor1: 8.

Joukkue-esittelyiden muut osat