RixToxPox – Voimaa, nopeutta, Rix_Ronday laskeutuu rankaisemaan kaikkia – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

RixToxPox

Tossis, Rix_Ronday, edurp, J0kii

Yksilötaito! Pitkän linjan RLRS-veteraani Rix_Ronday ottaa turnauksen kovimman pelaajan tittelin. Joukkuekavereina ovat mekaanisesti taitava ex-HAVU Tossis ja Edurp joka tuntuu olevan jatkuvasti maailman top 100-listalla 1v1:ssä (esimerkiksi 22.1. sijalla 29.).

Rix

Rix_Rondayn meriiteissä keskeisimpänä on joukkueensa Methodin neljän viime kauden RLRS:n sijat 4., 4., 3. ja 7. Koko Euroopan mittakaavalla joukkue oli viime kaudella sijalla 12. Method on lukeutunut joka kausi suosikkeihin nousemaan pääsarja RLCS:ään, muttei ole siinä onnistunut. Joukkue on entistä suurempi suosikki juuri alkavalla yhdeksännellä kaudella, Rix_Rondayn joukkuekavereiden ollessa nimekkäämmät kuin koskaan aiemmin, RLCS-veteraanit Bluey ja Tadpole.

Rixillä on varmasti kiireitä uuden Triple Trouble rosterin kanssa kun joukkue jätti organisaationsa Methodin. RixToxPoxille ei välttämättä liiemmälti treeniaikaa tule. Joukkue joutuu säveltämään kuvionsa kuntoon todella nopeasti. Onko Edurp jo kärkitason 3v3 pelaaja? Karsinnoissa näytti siltä, todella loistavaa boostin hallintaa.

Tox

Kannattaa myös huomata, että Tossis on pelannut todella aktiivisesti RLRS:n alapuolisella bubble-tasolla turnauksia, scrimejä ja try-outteja. Hyviä tuloksiakin on tullut. Potentiaalia nousta Suomen eliittipelaajien joukkoon tällä kaudella. Tulokset tiukassa paikassa eivät kuitenkaan yleensä ole olleet niin hyviä kun voisivat olla, muutama voittokin Suomen turnauksista on kuitenkin tullut.

Pox?

Meriiteiltään kolme eri tasoista 3v3 pelaajaa, joten kemian hiominen voi olla vaativaa, joukkuepeli näytti karsinnoissa paikoin todella sekavalta. Turnauksen kenties kovin mekaaninen kyky voi viedä ihan mihin asti vain. Ainoa joukkue joka pystyy haastamaan nopeudellaan Kolmenkoplan, mutta tarvitsee tasonnostoa Edurpilta ja Tossikselta.

Koko liigan voittoonkin on mahdollisuudet, mutta tällöin Tossiksen pitää nousta varteenotettavien bubble-pelaajien joukkoon ja Edurpin pitää pelata todella fiksusti, koska Tossis ei ole oikea pelaaja puolustavaan rooliin. Rix_Rondayn laittaminen puolustavaksi tukimieheksi olisi ampumista omaan nilkkaan, vaikka sillä saataisiin muutama heikompi tiimi voitettua ehkä varmemmin.

Tulos voi olla maaginen tai valahdus palkintosijojen ulkopuolelle, vai mitä Rix?

https://twitter.com/Rix_Ronday/status/1155471763188396032

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 2.
Sriox: 2.
Imotti: 4–5.
Pastor1: 3.

Joukkue-esittelyiden muut osat