Triple D – Löytyykö tukipelaajista ratkaisijoita – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Rakettiliiga PRO:n runkosarja alkaa 3.2! Joukkue-esittelyissä toisena vuorossa on seitsemänneksi ennakkoon sijoitettu Triple D.

Triple D

Sparks, FiremanJonas, Karhu, Emels

Kuka ihme on Karhu ja onko Karhusta haastamaan turnauksen ykkösnimet vai jääkö Triple D:n pelaaminen liikaa Sparksin ja FiremanJonaksen varaan? Se on keskeinen kysymys kaudelle lähdettäessä. Sparks on mielettömän hyvä löytämään joukkuekaverit syötöillä ja FiremanJonas on myös enemmän tuki- kuin kantovaljaspelaaja. Tähän kaksikkoon voi luottaa, mutta tulitukea on löydyttävä. Karsinnassa High Fly:tä vastaan Karhu oli loistava, mutta kun runkosarja alkaa, myös tila ja aika vähenee. Emels oli ensimmäisenä karsintapäivänä mainiossa vireessä, Karhulle täysin pätevä varamies.

FiremanJonas on ollut ahkera pelaaja Norjan skenessä, meriitteihin kuuluu mm. 3. ja 7. sija Norjan pääliigan runkosarjassa, jossa on mukana ollut aina RLRS ja jopa RLCS-nimiä. Löytyypä meriiteistä myös toinen sija Norjan “Vaakunaliigassa” Fylkesligaenissa 2018 ja top 8 sijoitus Frag Leaguessa. Erittäin motivoitunut pelaaja, jonka mmr on ollut yli 1900 kaudesta 8:n asti (3v3 maailmanlistalla sijalla 48., 22.1.).

Goal 6: FiremanJonas

July 30, 2019 @ 1:41p.m.

FiremanJonaksen takalautalaukaus

Sparksin taidoista kertoo paljon se, että kun HAVU mietti potentiaalisia varapelaajia ennen ensimmäistä eSM-karsintaa Sparksin nimi nousi ensimmäisenä esiin tiimittömistä pelaajista. Varapelaajaa ei loppuenlopuksi tarvittu ja HAVU voitti ensimmäisen karsinnan.

Jotta Triple D voi pärjätä, Karhun on näytettävä, että vain vähän päälle 1600 mmr on merkityksetön rankkipistelukema, ja pelitaidoista löytyy kiristettävää Rakettiliiga PRO:n huomattavasti korkeamman temmon peleissä. Muuten Triple D:lle tulee todella vaikea kausi.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 7.
Sriox: 7.
Imotti: 6–8.
Pastor1: 7.

Joukkue-esittelyiden muut osat