Full Control – Osittaista hallintaa – Rakettiliiga PRO:n joukkue-esittelyt

Runkosarjan alku lähenee, joukkue-esittelyitä on enää kolme jäljellä. Kolmannelle sijalle ennakkolistauksessa ylsi Full Control.

Full Control
Torquey, Nixnax, Psycho, TK

eSM-kilpailujen kolmas Torquey yhdisti voimansa toiseksi sijoittuneen Nixnaxin kanssa. Kova maksimipotentiaali, vaikea sijoittaa top 4:n ulkopuolelle vaikka miten päin kääntäisi. Ei kuumin voittajasuosikki, mutta 1900+ mmr yltänyt kolmikko on niin laadukas, että voi jopa voittaa koko sarjan. Torqueyn mekaniikat ja Nixnaxin viimeistelykyky yhdistettynä kovaan ulkomaalaisvahvistukseen lyövät ison valtin pöytään. Varapelaaja TK:lle on tulossa myös käyttöä kauden ensimmäisillä viikoilla. Tämä ei lyhyessä juoksussa välttämättä heikennä joukkuetta, sillä TK on turnauksen parhaita varapelaajia ja pystyy mukauttamaan pelityylinsä joukkuekavereiden mukaan.

Se mitä Psycho tuo joukkueelle on mielenkiintoista nähdä, paperilla joukkueen nimekkäin pelaaja. Psycho on mm. voittanut Britannian Yliopistomestaruuden talvella 2019 ja ollut kolmas kovassa Insomnia 63 lanitapahtumassa. Lisäksi Psycho on myös joulukuun lopussa voittanut viikottaisen Pohjois-Amerikan (!) cupin, finaalissa kukistui Espanjalainen (!) täysi Rival Series-joukkue. Vertailuna, turnaukseen osallistuvat suomalaispelaajat eivät ole koskaan voittaneet NiceCactuksen/Esports Managementin viikottaista cupia, joita on järjestetty yli vuoden päivät Euroopassa; ja Amerikassa puolisen vuotta.

Goal 7: Psycho

August 29, 2019 @ 7:57p.m.

Psychon fyysikan lakeja uhmaava koko kentän puhkova ilmapallottelu

Koko joukkue pyrkii syöttö ensin mentaliteettiin, mutta eSM-kilpailuissa Nixnax profiloitui enemmän maalintekijänä ja karsinnoissa varsinkin Psycho osoitti pystyvänsä myös soolopeleihin erinomaisesti. Torquey on parhaimmillaan mekaaninen jumala, mutta myös melko ailahteleva otteissaan. Maalit jotka Full Controlia vastaan tulivat sarjassa BANG BANG:ia vastaan, olivat lähes pelkästään aggressiivisen rotaation tuomia lapsuksia, joissa vastus sai laittaa pallon tyhjiin. Joukkue pelaa rohkeasti ja jos kaikki palikat eivät napsu kohdilleen näitä tapahtuu. Se on kuitenkin oikea tapa maksimaalisen menestysreseptin kirjoittamiseen.

Ennakkoarvio sijoituksesta
Interc: 3.
Sriox: 4–5.
Imotti: 2.
Pastor1: 5.

Joukkue-esittelyiden muut osat