eSM-kilpailut Insomniassa – Losers final – Kasualii vs Phat Monkeys

Kasualiii (hopotihoi, jölli, R3GSER) haki edellisessä sarjassa vielä perjantain nopeaa peliään häviten KAALI Gamingille ja Phat Monkeys (Orient, Aleksiii, Torquey) esiintyi todella itsevarmasti voittaen HAVUn. Haastattelussa Orient totesi että Phat Monkeysin peli ei viime sarjassa edes tarvinnut Aleksiiin huippusuorituksia, joka on tyypillisesti ollut joukkueen suurin ase. Kun Phat Monkeys pelaa joukkueena eikä peli pyöri yhden ylivoimaisen Yksilön ympärillä, Kasuaaliilla oli todella kova työ tehtävänä. Interc:ltä lainattujen usb-johtojen kestävyys oli viimeistään tässä sarjassa todellisella koetuksella.

Kasualii todisti, että viime sarja oli vain työtapaturma. Phat Monkeysiä vastaan jostain kaivettiin se vire, joka finaaliin vaaditaan. Kasualii puristi Phat Monkeysin maalipaikat todella vähälle koko sarjan aikana. Ensimmäinen peli ratkesi jatkoajalla Kasuaalille ja seuraavakin vain yhden maalin erolla. Kolmannessa Phat Monkeys yritti epätoivoisesti taikoa maalia joka johti siihen että Kasualii karkasi.

Todella nopeatempoinen sarja jossa Phat Monkeyskään ei pelannut missään nimessä huonosti. Oli huikea kuunnella hopotihoin intensiivistä kommunikaatiota yleisöstä parhaalta paikalta, suuri-pieni-mies antaa jatkuvasti infoa ja tunnustusta joukkuekavereilleen psyykaten heitä joka käänteessä ottelun aikana. Hienoa johtajuutta kommunikaatiolla. Likipitäen täydellinen esitys Kasualiiilta. Kasualiii finaaliin, Phat Monkeys sijoitukselle 3. (300 euron palkinto).


clipped by jambba

Turnauskaavio: https://challonge.com/esmfinaalit

Katso finaaleja täältä: https://www.twitch.tv/elisaviihdesport/