eSM-kilpailut Insomniassa – Losers round 3 – HAVU Gaming vs Phat Monkeys

HAVU (Tossis, Niiko, Topa) voitti Lahepuliukot tasaisella puurtamisella ja Phat Monkeys (Aleksiii, Orient, Torquey) teki reverse sweepin Koverasta. HAVUn täytyy pelata aggressiviisemmin kuin edellisessä sarjassa ja Phat Monkeys näyttää olevan vasta päässyt pelikuntoon. Orient sanoi ennen ensimmäistä peliä että joukkue on erittäin luottavainen peliinsä ja uskoo pelaavansa parasta peliään koskaan. Ensimmäisessä sarjassa sitä ei vielä nähty, mutta kolme viimeistä peliä olivat voittoja.

HAVUlta taas kerran hidas lähtö sarjaan, mutta joukkue nousi 2-0 tappioasemasta ja vei ensimmäisen erän. Topa sai viedä pallon pari kertaa käytännössä tyhjään maaliin rohkeasti palaavan Phat Monkeysin yliaggression seurauksena.

HAVU joutui venymään seuraavissa otteluissa jatkuvasti käsittämättömiin torjuntoihin. Phat Monkeys oli hiukan enemmän kuskin paikalla, eikä sortunut yliaggressioon. Sriox analysoi sarjassa Phat Monkeysin pelanneen ehkä ensimmäistä kertaa oikeasti hyvää joukkuepeliä eikä yksilöinä. Orient ja Torquey nousivat esiin viimeisissä peleissä, Torquey loi muutaman todella vaikean blokkimaalin eikä Orient vetänyt maalipaikoista ohi. Aleksiii ei tehnyt näissä yhtään maalia. HAVUn peli jäi hiukan piippuun eikä joukkue päässyt käyttämään suurta vahvuuttaan, mekaniikkoja ja syöttöpelejä.

Phat Monkeys losers finaaliin, HAVU eliminoitu ja sijoittuu sijalle 4. turnauksessa

Turnauskaavio: https://challonge.com/esmfinaalit

Katso finaaleja täältä: https://www.twitch.tv/elisaviihdesport/