eSM-kilpailut Insomniassa – semifinaali – KAALI Gaming vs Kasualii

LethalKale, Nixnax, Doggo – Jölli, hopotihoi, R3GSER

Semifinaalin voittaja etenee koko turnauksen finaaliin ja varmistaa näin vähintään toisen paikan. Häviäjällekin on vielä mahdollisuus losers finaalin puolella, jossa vastaan asettuu Phat Monkeys tai HAVU. Allekirjoittaneellakin on pieni vaikutus tähän sarjaan, sillä Kasualiin R3GSER tuli pyytämään mikro-usb piuhoja lainaan, koska heillä kuulemma on jo kaksi kappaletta hajonnut. Joukkueen hyperintensiivisen nopean pelityylin tuntien ei ole ihme että usb-piuhojenkin tiedonsiirto vaurioituu. Voittavatko Interc:n mikro-usb piuhat finaalipaikan Kasualiille?

KAALI oli eri mieltä, hivenen vanhempi joukkue pystyi vastaamaan Kasualiin nopeuteen todella tasaisissa ensimmäisessä kahdessa ottelussa. Molemmissa 1-0 voitto. Tässäkin sarjassa hienouksia sai odotella myöhempiin otteluihin. Kolmosottelu näytti päättyvän taas 1-0 kunnes R3GSER tasoitti sarjan joukkueen hyvän alustuksen jälkeen. Se sytytti sarjan hetkeksi liekkeihin, tempo nousi toiseen potenssiin ja maalipaikat seurasivat toisiin. Maalipaikat kuitenkin nähtiin pääosin Kasualiiin puolustuspäässä. Doggon loistava yksilösuoritus torjuttiin hopotihoin toimesta.

Kasualiii on kuuleman mukaan pärjännyt scrimmeissä kaikista joukkueista parhaiten ja KAALI ei ole niissä ollut eSM-kilpailuja ennen kovin hyvä. Scrimmit on vain scrimmejä, KAALI näytti taas olevansa ehkä se suurin ennakkosuosikki voittoon. Jatkoajalla Kalen veto pakotti Jöllin todella vaikeaan torjuntayritykseen ja Nixnax pakotti pallon maaliin. KAALI finaaliin ja tämän myötä joukkue on ollut 1. tai 2. jokaisessa eSM-kilpailuihin liittyvässä turnauksessa.

KAALI Gaming voittajien finaaliin, Kasualiii losers finaaliin.

Turnauskaavio: https://challonge.com/esmfinaalit

Katso finaaleja täältä: https://www.twitch.tv/elisaviihdesport/