Kolme Vaakunaliigaottelua Rakettiliigan striimissä keskiviikkona 6.11. 18.15!

Rakettiliigan striimin ohjelma 6.11.

18.15 Satakunta vs Päijät-Häme

19.00 Satakunta vs Varsinais-Suomi

19.30 Pirkanmaa B vs Uusimaa B

Katso striimiä täältä: https://www.twitch.tv/rakettiliiga

Playoff-dominot jatkavat kaatuiluaan. Kuuden pisteen Satakunta (Sriox, JRovii, Jebbe) voi varmistaa playoff-paikkansa, mutta sen tehdäkseen pitää juottaa pöydän alle Päijät-Hämeen kolme Lahepuliukkoa (Foggy, jjatee, valsu). Voitolla Satakunta voi taistella lohkon toisesta sijasta, muuten sen vie lähes varmasti Päijät-Häme.

Varsinais-Suomi (Kuha, Pelicram, Limsku) taistelee viidessä pisteessä samoista paikoista ja pisteistä. Äärimmäisen tärkeässä Satakunta kohtaamisessa Varsinais-Suomi tarvitsee pisteitä, sillä muuten toivo joudutaan jättämään viimeisen kierroksen Päijät-Häme otteluun.

A-lohkon pudotuspelikamppailu on todella tiukka koska viimeisistä paikoista taistelee myös Pohjois-Karjala seitsemässä pisteessä ja Keski-Suomi kuudessa. Keski-Suomen ensi viikon ottelu on ketäs muuta kuin Satakuntaa vastaan.

B-lohkossa Pirkanmaa B (jihuu, JuuC, qb/peni) ja Uusimaa B (Westu, Dansku, Staax/ppbac) eivät periaatteessa taistele pelkästä kunniasta. Pirkanmaa B voi kahdella 3-0 voitolla vielä jopa ottaa pudotuspelipaikan, jos Suur-Pohjanmaa jää ilman pisteitä ensi viikolla. Subi qb on näillä näkymin tekemässä ensiesiintymisensä ja voi hyvin tuoda lisäripauksen 3v3 taitoa.

Uusimaa B voi päästä tasapisteisiin viimeisen pudotuspelipaikan kanssa, mutta hävittyään ottelunsa kahta muuta 8:n pisteen kerholaista Pohjois-Savoa ja Suur-Pohjanmaata vastaan, ei pysty puristamaan enää pudotuspeleihin.