NENMasters Invitational turnaus tulee taas – ankkurinkiiltoa Pelaajatcomissa 9.11. 18.00 + Shelter 2v2 päivää myöhemmin

Pohjois-Karjalalaisen Rocket Leaguen ankkurinvärisen sanansaattajan NENMastersin uusimman reinkarnaation teemana on 3v3 invitational turnaus. Yhdeksänteen NENMasters turnaukseen on Joensuun kädettömien junnupelaajien sijaan haalittu Suomi-skenestä tuttuja nimiä eri liigojen puolelta. Selostajana on toisen kerran Pelaajatcomista tuttu Arttu “Olvari” Hämäläinen. Turnaus tulee livenä Pelaajatcomin Twitch-kanavalla 9.11. 18.00 alkaen: https://www.twitch.tv/pelaajatcom

Ei kannata kuitenkaan odottaa, että rautaa löytyy muualta kuin selostuksesta ja turnauksen symbolina käytetystä ankkurista. Yhteisenä tekijänä turnauksella on alle Grand Champion pelirankin -taso. Lähes kaikilla turnauksen pelaajilla on runsaasti pelitunteja, joten näyttäviäkin suorituksia voidaan odotella, mutta pelaajia yhdistää myös kyky tehdä näyttäviä suorituksia ohi pallon.

Tule katsomaan kun toinen toistaan kauempana huipputasolta olevat pelaajat jahtaavat palloa ankkurinkiilto silmissään! Tuskin kiikareiltakaan vältytään. Alempana joukkue- ja pelaajaesittelyt

Pöytätenniksen Naisten Kaksinpeli

Hoju, Frozeni, BulletBeast
Frozeni joutuu kerrankin kantamaan turnauksen parhaan pelaajan titteliä. BulletBeast ja Hoju ovat vanhoja joukkuekavereita Faking Maggots 3xpm-joukkueesta viime kaudelta. Kolmantena pelaajana oli tällöin muutama sata prosenttia Frozenia kovempi pelaaja HAVUn Tossis.

Allekirjoittanut todisti BulletBeastin ja Hojun todella ärsyttävää demojahtauspelityyliä jopa pelikentän puolella, kolmen ottelun sarjassa tuli turpiin 2-1. Jos Pöytätennis pystyy pelaamaan samalla tyylillä, joukkue voi tuhota vastuksensa taidollisesti ja henkisesti. Frozeni on nopeudessa sekä 3v3- ja 1v1-pelissä todennäköisesti turnauksen varmin pelaaja, joka tekee joukkueesta erittäin iskukykyisen.

Lintubongarit

oltsu86, ppbac, Carnivora
Pepe on niitä harvoja pelaajia joilla on vielä toivoa oikealle huipputasolle noususta. Ailahteleva pelaaja, joka huonoina päivinä pyörii air rollilla pallon ohi enemmän kuin osuu, mutta hyvinä päivinä pysyy 1600 mmr pelaajien kyydissä täysin mukana.

Oltsu on tälläkin kertaa ennakkoon huonoin pelaaja, mutta arvaamattomana ja ärsyttävänä demopelien kruunaamattomana kuninkaana voi yksin tuhota vastuksen pelisuunnitelman. Dribblauskykyä kannattaa myös varoa. Pelitaso on noussut ja saattaa olla hyvälläkin tasolla. Onko oltsu jo karistanut paperi-champin leiman?

Carnivora täydentää tasaisen keskinkertaisena pelaajana kolmikon, pystyy tarpeen vaatiessa tasapainottamaan joukkueen pelin tekemällä kaiken mitä muut eivät tee. Vaan jos pepellä on ohipäivä ja Oltsu osuu enemmän vastuksiin kuin palloon, kantokykyäkin vaaditaan.

Voidbink, Interc, T-Panda (VIP)

Kuuleman mukaan T-Panda on ollut kovassa Rocket League kuumessa eSM-kisojen päätyttyä ja pyrkinyt oikeasti kehttymäänkin pelaajana. Selostajan roolissa sai hyvän näkemyksen huipputason Rocket Leagueen ja on koko turnauksen villikortti suoritusten osalta. Voi jopa nousta aivan kärkipäähän, vai viekö klassinen striimijännitys parhaan terän? KBM-pelaajana toisen näppäimistösankarin Frozenin päänahan ottaminen kiinnostanee erityisesti!

Voidbink on Suomen paras Rocket League striimeri contentiltaan, vaan ei pelitasoltaan. Omaa erinomaiset dribblaustaidot, mutta Interc:n tavoin maalinteko ei ole vahvuus. Voidbink on kuitenkin niitä harvoja GC-tasoon yltäneitä pelaajia joten voi jopa nousta turnauksen tasaisimmaksi ja parhaaksi suorittajaksi.

Tämän artikkelin kirjoittajaksi tunnustautuva, Interc on yli 2000 tunnin pelaaja ja jo 500 tuntia sitten tituleerasi itsensä suomen huonoimmaksi C3-pelaajaksi. Taso ei ole siitä noussut, päinvastoin. Kasuaali-mindsetillä turnausta lähestyminen voi johtaa ihan mihin vain, mutta kädettömiltä mekaniikoilta ei kannata odottaa liian montaa näyttävää onnistumista. Torjunnat ja ohilaukaukset lähtevät kohtuullisella varmuudella.

The Disgusting Balls

Crossie, Tyranni, Elgoras
Onko tässä ainoa joukkue joka on pelannut yhdessä ennenkin? Rotaatiosuunnitelman toimiessa tasaiset C1-C2 -jyrät voivat viedä kenet hyvänsä, mutta heillä kuten BulletBeastilla ja Frozenillakin nesteytyksen ylimeno on todellinen uhka. Crossieltä voi odottaa fyysistä peliä, Elgorakselta nesteen yliläikkymistä ja Tyrannilta yritystä paikata joukkuekavereidensa säntäilyä. Toivottavasti joukkue ei pyri pelaamaan taidot tiedostaen fiksusti, koska pientä mekaniikkojen hajoilua NENMasters kaipaa

Shelter gameroomin 2v2-turnaus

Kun NENMasters ei Raketin nälkään riitä, heti seuraavana päivänä 10.11. Helsingin Kaisaniemessä on ohjelmassa Shelter Gameroomin 2v2 lan-turnaus. Selostuksessa on Nalletuntuma ja pelaajina kuuluu olevan jopa suomenmestaruustason 3v3 pelaajia! Todella kovien kärkipelaajien lisäksi joukossa on myös täysiä kasuaaleja. Turnaus on avoin kaikille, ilmoittautumisaikaa on torstaihin 7.11.19 asti: https://shelter.gg/collections/frontpage/products/turnausmaksut-ja-ilmoittautuminen?variant=30300731867208

Streami livenä noin kello 12.00 alkaen osoitteessa https://www.twitch.tv/sheltergameroom