Pre-SM kilpailut maanantaina 9.9. ennakkoasetelmat ja ohjelma

Pre-SM kilpailuihin ilmoittautuivat lähes kaikki SM-kilpailujen ennakkosuosikit. Paljon voi vielä tapahtua, mutta todennäköisesti monta näistä joukkueista nähdään Porin Insomnia laneilla lokakuussa.

Pre-SM turnauksen lähetys alkaa 09.09.2019 Klo 18.00 ja streamataan Elisa Viihde Sport Twitch-kanavan kautta (https://www.twitch.tv/elisaviihdesport). Paikan päällä studiossa pelejä selostamassa ovat Imotti, Leerde, cOpter ja T_Panda. Formaattina on BO3 single elimination bracket (semifinaali ja finaali pelataan BO5).

Bracket: https://challonge.com/preesm

SM-kilpailuihin todennäköisesti osallistuvista joukkueista merkittävimmät poissaolot ovat Lexxa, Gucci ja Emilia, sekä Lahepuliukot (Foggy, jjatee, valsubobz). Foggy on oikean joukkueensa sijaan PRE-SM karkeloissa varapelaajana Koverassa.

Ennakkotietojen perusteella SM-kilpailujen kovin kolmikko Kaali Gaming, HAVU ja Phat Monkeys ovat kaikki mukana. Kovia joukkueita on kuitenkin aina sijalle 8. asti. Jopa Hurmos tai Takavoltti voi pystyä ottamaan yllättäviä voittoja lähes kenestä hyvänsä turnauksen joukkueesta.

Jos joku kärkikolmikosta kärsii tappioita, se on eittämättä kuitenkin yllätys. Sijojen 4.-6. High Fly, Kovera, Kasuaalii kolmikon voisi seedata aivan mihin järjestykseen hyvänsä. Näiden kohdalla voitto on yksinomaan päivän vireestä kiinni. Erittäin jännittävä turnaus tulossa!

Virallisesta poikkeava Interc:n ennakkoseed

1. Kaali Gaming (LethalKale, Nixnax, Doggo)
2. HAVU Gaming (TK, Topa, Tossis)
3. Phat Monkeys (Aleksiii, Torquey, Orient)
4. Kasualii (Niiko, Jrovii, jölli, hopotihoi)
5. High Fly (Kalle, Pastor1, R3GSER)
6. Kovera (Veikkeli, Rattlé, Foggy, Korro, Nikkezz)
7. Takavoltti (SeBbo, Shues, Dansku)
8. Hurmos (Kuhardinho, Kangaroo Larva, Vile)
9. Halti (Limsku, Pelicram, Kurmuuttaja)
10. Grand Potatoes (Ogga, qb, Volume Oriz)
11. Karjalan Kurjat (Qazior, Carnivora, Teurastaja)
12. Light eSports Finland (Fishbon3, Moti, newula)
13. The Disgusting Balls (Tyranni, Elgoras, Crossie83)