Pudotuspelipaikat selvillä – finaali pelataan 28.3!

Taistelussa pudotuspelipaikoista oli tapahtua yllättävä käänne kun Ballchasers nousi todella hienossa sarjassa Kolmenkoplaa vastaan peräti 2-1 sarjajohtoon. Kauden viimeistä kierrosta ennen jokaikisen pelin voittanut Kolmenkopla kuitenkin otti omansa ja voitti sarjan 2-3. Kolmenkoplan täydellinen kausi pilattiin ja joukkueen oli tyytyminen seitsemässä voitossaan “vain” 21-2 tilastoon. Kahdesta pelitappiosta huolimatta on selvää, että pudotuspeleissä on vain yksi suosikki. Ballchasers pelasi kauden parhaan pelinsä lunastaen potentiaalinsa viime viikkojen noususuhdanteen jälkeen, mutta sydäntäsärkevästi tippui pudotuspeleistä ja jäi sijalle 5.

Kovera voitti päivän ensimmäisessä ottelussa, jumbokamppailussa, Triple D:n selvin 3-0 lukemin, nousten sijalle 6. Koveran Korro saavutti torjuntapörssissä todella täpärän toisen sijan, häviten voittajalle, Triple D:n karhulle vain 0,3 torjuntaa. Triple D:lle jäi kahdeksannelta sijalta käteen sentään yksi voitto ja torjuntapörssin kärkisija.

Psycho nousi Full Controlin miehistöstä alkukauden tapaan esiin järjestellen lähes jokaisen joukkueensa maalin kun joukkue kaatoi BANG BANGin selvin 3-1 lukemin. Joukkue oli Kolmenkoplan ohella selvästi tasapainoisin, jokainen pelaaja nousi kauden eri otteluissa esiin kantavana voimana. Full Control varmisti toisen sijansa, BANG BANG lunasti tappiollakin pudotuspelipaikan, mutta kolmikon oli tyytyminen 4. sijaan.

Viimeisen pudotuspelipaikan ratkaisi päivän päätösottelu, RixToxPox – Team name. Kahden viime aikoina nousujohteisesti pelanneen joukkueen ottelussa esiin nousi RixToxPoxin kokonaispanos. Jokainen jäsen teki hyvin tulosta ja Team name, joka oli jo tippunut pudotuspeleistä, ei saanut pelattua tarvittavan raikkaasti. RixToxPox hallitsi ja otti 3-0 voiton ja Rix_Ronday maalipörssin jaetun kärkisijan Kolmenkoplan Labyrinthin kanssa. Selvä voitto nosti joukkueen game differentialin turvin sijalle 3, joka tarkoittaa että ensimmäisellä kierroksella RixToxPox kohtaa Full Controlin ja Kolmenkopla BANG BANGin.

Pudotuspelikaavio

Finaalilähetys alkaa 28.3. kello 16.45 Elisa Viihde Sport 1:lla ja osoitteessa https://www.twitch.tv/elisaviihdesport. Kaikki ottelut pelataan BO7-formaatilla. Voittaja lunastaa itselleen 1800€, 2. sija 800€ ja kolmas sija 400€.