Rocket League päivityksiä

Psyonix julkaisi tulevat patchit Rocket Leagueen.

 

Helmikuussa saadaan isompi päivitys ja pitkään odotettu crossplatform party tulee mahdolliseksi. Tarkkaa päivää päivitykselle ei ole julkaistu, mutta ”parin viikon päästä.” Samalla 9. kausi päättyy ja 10. kausi pääsee starttaamaan. 9. kauden päätteeksi peli tarjoaa palkinnoksi uudet renkaat (kuva alla). Artikkelissa myös puhutaan uudesta In-Game eventistä, mutta ei sen tarkemmin, että minkälainen event on kyseessä. Myös uutta musiikkia ja uusi Crate tulevat päivityksen mukana.

Kauden vaihteessa jokaisen pelaajan ränkit kokevat soft resetin eli jokaisen on pelattava kymmenen placement matsia, mutta edellisen kauden ränkki vaikuttaa tulevaan ränkkiin. Vaikka häviäisit kaikki ottelut, et välttämättä putoa timantista bronssiin.

 

Maaliskuun 18. päivänä tulevassa päivityksessä Rocket Pass 2 pääsee päätökseen ja uusi lisensoitu DLC tulee. Tarkemmin se ei kerro, että mitä se tulee sisältämään. Rocket Pass 3:n kanssa tulee uusi Challenge System, josta kerrotaan kuulemma myöhemmin lisää. Uudesta kentästäkin vihjaillaan, mutta se ei ole kuulemma vielä valmis ja sitäkin saadaan odottaa.