Vaakunaliigan lyhyt ottelukatsaus viikko 7

Sunnuntaina 17.2 Päijät-Häme laittaa runkosarjansa pakettiin, pelaamalla kaksi viimeistä otteluaan. 20:30 vastaan asettuu Länsi-Suomi ja 21.00 Kaakkois-Suomi. Se asettaa playoff-riman Pohjois-Suomen, Länsi-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan viimeisiä otteluita varten.

Sunnuntaina on myös perinteisesti yleisöryntäykseksi muodostunut 3xpm harrasteliigan kauden eka stream, 18:00 alkaen: https://www.twitch.tv/3xpm_rll! Urheilujuhlan tuntua, kahdessa striimissä rakettia!

Tänään 14.2 Päijät-Häme kohtaa Keski-Suomen kello 20.00. Keski-Suomi (2.) nousisi voitolla tilapäisesti sarjakärkeen, Päijät-Häme (8.) yrittää nipistää pisteitä pudotuspelipaikkaa varten. Hämäläiset saattavat hävitä otteluita selkeästikin, mutta jos joku pelaaja onnistuu nostamaan tasoaan yhteen peliin ja auttamaan tiimille yhden pisteen se olisi hatunnoston arvoinen suoritus.

Perjantaina 15.2 19:00 nähdään asetelmiltaan hyvin samantyylinen ottelu. Suur-Savo (1.) vs Länsi-Suomi (7.).

Tiistaina 12.2 pelatussa Pohjois-Karjala (9.) – Pohjois-Suomi (6.) ottelussa Pohjois-Karjala teki hienon yllätyksen voittamalla 2-1 ja nousemalla aivan pudotuspeliviivan tuntumaan. Allekirjoittanut oli jo kirjoittamassa Karjalaa ulos playoffeista. Kuten Pohjois-Karjalan kapteeni Teurastaja totesi, tiistaina Teurastaja ei ollut teurastettava 5 maalia, Qazior 5 pistettä ja 10 torjuntaa.

On hyvin mahdollista että sunnuntaiksi varmistuu lisää otteluita!

Mehustellaan loppuun Satakunnan kapteeni Srioxin ja Pohjois-Karjalan todennäköisesti kovimman fanin Oltsu86:n maagisella suorituksella, ottavana osapuolena Uudenmaan Osq!