Viikkoturnaukset jatkuvat huhtikuussa – palkintoina tuttuun tapaan Crazy Cocon tuotteita!

Rakettiliigan Allstar ja Rising Star -viikkoturnaukset jatkuvat keskiviikkoina 21.4. ja 28.4.

21.4. pelataan Allstar-turnaus ja 28.4. Rising Star -turnaus. Turnaukset alkavat aina 18.00 ja voittajalle on palkinnoksi Crazy Cocon tuotteita (https://www.crazycoco.fi)

Sääntöihin on tehty pieniä muutoksia:

  • Allstar-turnaus on rajoitettu Grand Champion (GC) ja korkeampitasoisille pelaajille. Jos pelaaja on joskus yltänyt GC-tasolle Duel (1vs1), Doubles (2vs2) tai Standard (3vs3) pelilistalla, hänet lasketaan Allstar pelaajaksi. Yksi joukkueen pelaajista saa olla matalampitasoinen.
  • Rising Star -turnaus on tarkoitettu vain pelaajille, jotka eivät ole päässeet GC-tasolle Duel (1vs1), Doubles (2vs2) tai Standard (3vs3) pelilistoilla koskaan.
  • Extra-mode ja turnausrankilla ei ole merkitystä viikkoturnauksissa.

 

Ilmoittautuminen turnauksiin on auki: https://smash.gg/tournament/viikkoturnaukset/details

Turnaukset pelataan 3vs3 pudotuspelinä. Jos osallistujia on 16 tai alle, pelataan double elimination pudotuspelikaavio. Jos osallistujia on selvästi yli, formaattina on single-elimination. Turnaukset pyritään pitämään 4–5 tunnin pituisina ja mukaan mahtuu maksimissaan 32 joukkuetta per turnaus. Ilmoittautuminen menee kiinni aina turnausta edeltävänä päivänä kello 19.00.

Formaatti on pääosin sama kuin jo pelatuissa kahdeksassa turnauksessa. Ottelut ovat finaalia lukuunottamatta BO3, striimissä näytetään koko turnauksen mitalta eri tasoisien joukkueiden otteluita. Pudotuspelikaavio on random-seedattu, joten kaikentasoisilla on aito mahdollisuus saada tasaisia ottelusarjoja.

Jokaisen turnauksessa pelaavan joukkueen kapteenin on liityttävä Discordiin tarkempia ohjeita varten, jossa myös aikataulut tarkentuvat lähempänä: https://rakettiliiga.com/discord